J JURVET Megapat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #11 Gerçeklik dedi: Bir oyuna İngilizce dili ekleyebilecek kadar ingilizcem var. Genişletmek için tıkla... İngilizce olmadanda öğrenebilirsiniz ama bazı yerlerde İngilizce şart oluyor ben İngilizce bilgim %10 falan ama Unity C# biliyorum.
Gerçeklik dedi: Bir oyuna İngilizce dili ekleyebilecek kadar ingilizcem var. Genişletmek için tıkla... İngilizce olmadanda öğrenebilirsiniz ama bazı yerlerde İngilizce şart oluyor ben İngilizce bilgim %10 falan ama Unity C# biliyorum.
E.E.K Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 132 21 Kasım 2021 #12 JURVET dedi: İngilizce olmadanda öğrenebilirsiniz ama bazı yerlerde İngilizce şart oluyor ben İngilizce bilgim %10 falan ama Unity C# biliyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçeklik dedi: Bir oyuna ingilizce dili ekleyebilecek kadar ingilizcem var. Genişletmek için tıkla... Bir oyunun tasarımı o oyunu kodlamaktan çok daha fazlasıdır. Bu yüzden İngilizceyi iyi derecede bilmelisiniz.
JURVET dedi: İngilizce olmadanda öğrenebilirsiniz ama bazı yerlerde İngilizce şart oluyor ben İngilizce bilgim %10 falan ama Unity C# biliyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçeklik dedi: Bir oyuna ingilizce dili ekleyebilecek kadar ingilizcem var. Genişletmek için tıkla... Bir oyunun tasarımı o oyunu kodlamaktan çok daha fazlasıdır. Bu yüzden İngilizceyi iyi derecede bilmelisiniz.
192005HQ Centipat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 525 28 Kasım 2021 #13 404631 dedi: Bence önce C# öğrenin. Genelde oyun geliştirme kurslarında yeterli derecede C# öğretilmiyor. Genişletmek için tıkla... Meslek EBA Portalı | Doküman İndirme | Nesne Tabanlı Programlama 10 192005HQ dedi: Meslek EBA Portalı | Doküman İndirme | Nesne Tabanlı Programlama 10 Genişletmek için tıkla... Bu linkten ücretsiz C# öğrenebilirsiniz python da hemde Meb in.
404631 dedi: Bence önce C# öğrenin. Genelde oyun geliştirme kurslarında yeterli derecede C# öğretilmiyor. Genişletmek için tıkla... Meslek EBA Portalı | Doküman İndirme | Nesne Tabanlı Programlama 10 192005HQ dedi: Meslek EBA Portalı | Doküman İndirme | Nesne Tabanlı Programlama 10 Genişletmek için tıkla... Bu linkten ücretsiz C# öğrenebilirsiniz python da hemde Meb in.