Kursun çok güncel olmadığını farkettim, var mı önerdiğiniz kurs?Hocam alıp bakmadan anlamazsınız. Anlatımı falan hoşunuza giderse devam edersiniz, etmezse iade edersiniz.
Attığınız kursu zamanında bitirmiştim, 6/10 ilk defa yazılıma başlıyorsanız alınabilir.Kursun çok güncel olmadığını farkettim, var mı önerdiğiniz kurs?
İndirimlerde alın bence.Yazılıma sıfırdan giriyorum arkadaşlar, ve alan olarak kendime uygun gördüğüm back and seçtim, Udemy'de bir kurs gördüm ve beğendim, fakat sizinde önerileriniz varsa almak isterim.
Kurs*
İndirim var şu an bazı kurslarda.İndirimlerde alın bence.
Yorumlar yenilenmesi üzerine yazılmış, siz ne diyorsunuz?Attığınız kursu zamanında bitirmiştim, 6/10 ilk defa yazılıma başlıyorsanız alınabilir.
Bence kursu kış indirimlerinde alın. 50 TL'ye düşüyor.İndirim var şu an bazı kurslarda.
20 lira için o kadar bekleyemem, var zaten param sıkıntı yok.Bence kursu kış indirimlerinde alın. 50 TL'ye düşüyor.
İndirim var şu an bazı kurslarda.
Yorumlar yenilenmesi üzerine yazılmış, siz ne diyorsunuz?
Tamamdır, alıyorum kursu.Yazılım dilleri sürekli değişen bir şey değildir temel olarak bu kurstan öğrenip daha sonra kendi başınıza öğrenmeniz daha faydalı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.