Udemy'de ekran görüntüsü alınmıyor

Ekran görüntüsü alamazsın, yoksa herkes ekran kaydeder, korsan olarak bedava dağıtılır.. Ücretli görüntüler asla kaydedilmez. Amazon Prime ile izlediğin filmleri de kaydedemezsin mesela, böyle çok örnek var. Fakat sana şöyle yardımcı olabilirim; Udemy'de not alma kısmı var aşağıda, oraya basarak not alabilirsin.
Ekran görüntüsü 2022-10-04 045317.jpg
 
Ekran görüntüsü alamazsın, yoksa herkes ekran kaydeder, korsan olarak bedava dağıtılır.. Ücretli görüntüler asla kaydedilmez. Amazon Prime ile izlediğin filmleri de kaydedemezsin mesela, böyle çok örnek var. Fakat sana şöyle yardımcı olabilirim; Udemy'de not alma kısmı var aşağıda, oraya basarak not alabilirsin.Eki Görüntüle 1535186
Netflix vb. platformlardan olan sızıntılar nasıl oluyor?
 
Udemy'de çalışırken bazen notlar almak istiyorum ama ekran görüntüsü siyah oluyor.

Hemen diyorum büyük ihtimal sorunun çözülecek. Bu yolla Netflix veya Disney Plus'tan bile video kaydı yapabiliyorsun deneyip yazarsın. Yazmayı unutma ki doğruysa diğer arkadaşlarda faydalansın.

Kullandığın tarayıcının ayarlarına girip ayarlarda arama kısmına donanım sanallaştırma yazıyorsun ve 'kullanılabilir olduğunda donanım sanallaştırmayı aç' ayarını kapatıyorsun. Büyük ihtimalle sorunun çözülecek.

Ayrıca dediğim gibi denedikten sonra olur veya olmaz yazmayı unutma ki sen çözüm bulursan diğer arkadaşlarda faydalansın.

Netflix vb. platformlardan olan sızıntılar nasıl oluyor?

Bunun bildiğim iki yolu var. Birincisi donanım sanallaştırmayı kapatarak ekran kaydı alınabiliyor. İkinci yolu Netflix'ten indirme yapan programlar var. Hesap bilgilerini verdikten sonra senin hesabın üzerinden film izlenerek kayıt alınıp anlık indirme yapıyor program.

Ayrıca Disney+ da benim PC de var ama sizde bilemem IDM (Internet Download Manager) indirme yapabiliyor.
 
Son düzenleme:
Netflix vb. platformlardan olan sızıntılar nasıl oluyor?
Ekran görüyorsan kaydını da alırsın. En kötü HDMI/DP ile monitör arasına girer öyle alırsın. Sadece ortalama kullanıcı için zorlaştırma hareketleri bunlar.
 
Ekran görüntüsü alamazsın, yoksa herkes ekran kaydeder, korsan olarak bedava dağıtılır. Ücretli görüntüler asla kaydedilmez. Amazon Prime ile izlediğin filmleri de kaydedemezsin mesela, böyle çok örnek var. Fakat sana şöyle yardımcı olabilirim; Udemy'de not alma kısmı var aşağıda, oraya basarak not alabilirsin.Eki Görüntüle 1535186

Teşekkür ederim. Bu yöntem de işime yarar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı