Udemy'de kurs önerisi

Biliyorum biraz tuhaf olacak ama, ileride kullanmak için Udemy'de kurs önerir misiniz? (ileride yazılım okuyacağım için şimdiden hazırlık yapalım diye düşündüm 12. sınıfım). Yazılım, teknoloji gibi alanlarla ilgili veya kesinlikle almamın gerektiği kursları yazabilirsiniz. 24 Mayısa kadar indirim var o yüzden almak da istiyorum.

Mesela bu nasıl? https://www.udemy.com/course/it-sistemnetwork-uzmanlg-tam-paket-mcse-ccna/

Neden özellikle Udemy için istiyorsun bilmiyorum ama, yazılım konusunda şimdiden bir şeylere başlamak istiyorsan yabancı dil (özellikle İngilizce) öğrenmen ve yabancı kaynaklarla öğrenmeye başlaman daha faydalı olacaktır.

Neden özellikle Udemy için istiyorsun bilmiyorum ama, yazılım konusunda şimdiden bir şeylere başlamak istiyorsan yabancı dil (özellikle İngilizce) öğrenmen ve yabancı kaynaklarla öğrenmeye başlaman daha faydalı olacaktır.

Hocam indirim var da o yüzden 400 TL'lik kurslar 50 TL oldu, bir de bu site ünlü olduğu için söyledim. Başka yer varsa oradan da önerebilirsiniz.

Udemy olmaz hocam. Türkçe olsun, İngilizce olsun kursların hepsi leş gibi. Onun yerine, derhal -yoksa- İngilizcenizi ilerletip, dillerin Manual'lerini okumaya başlarsanız; çok daha fayda görürsünüz.

İngilizce yazılımda şart, başka türlü olmaz.

Bunları da yapmak istemiyorum diyorsanız, algoritma mantığını iyi kavrayın. Bu üniversite öncesi yeterli bir hazırlık olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı