Udemy'den 2D-3D oyun yapımını iyi anlatan kurs önerisi

MajeurDeLa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben bugünden başlayıp 3 ay tatile kadar, 2D-3D oyun yapımında kendi gelişimimi başlatmak isteyen birisiyim. Önce YouTube'da çalışıyordum fakat bayağı zor ve Udemy'e nazaran zorla yaptılıyormuş gibi. Bana Udemy'den iyi anlatan güncel bir ders önerebilir misiniz? 2D de yeter. 3D dersim var yani ağırlıklı 2D olması lazım. İlk hedefim 2D öğrenmek. Öneren herkese teşekkür ederim. :)

Merhaba dostlar, ben bugünden başlayıp 3 ay tatile kadar, 2D-3D oyun yapımında kendi gelişimimi başlatmak isteyen birisiyim. Önce YouTube'da çalışıyordum fakat bayağı zor ve Udemy'e nazaran zorla yaptılıyormuş gibi. Bana Udemy'den iyi anlatan güncel bir ders önerebilir misiniz? 2D de yeter. 3D dersim var yani ağırlıklı 2D olması lazım. İlk hedefim 2D öğrenmek. Öneren herkese teşekkür ederim. :)
2D-3D diye bir şey yok ikisi bambaşka dünyalar. 3D'nin yükü en az 5 kat daha fazla 2D oyuna göre. En basitinden bir asseti 2D çizmek için 2 perspektiften maksimum gösterebiliyorken,3D'ye geçtiğinizde 5-6 perspektiften gösterebiliyorsunuz. Bu da dehşet bir çizim yükü demek. Oyunların kodlama kısmı çok da dehşet olmuyor. Genelde sanat kısmı daha değerli çünkü tüketiciye sunacağınız en önemli nokta burası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı