C/C++ Udemy'den C için kurs önerisi

pyneria

Femtopat
Arkadaşlar merhaba Udemy'den bir tane orta düzeyden alıp beni en ileri düzeye kadar taşıyacak c kursu almayı düşünüyorum. Sizin bir öneriniz var mıdır? Bu kursu alma sebebim okuldaki lab sorularımız çok zor oluyor onları yapmak ve vize finalde a ile geçmek için istiyorum. Ona göre bir öneri yapabilirseniz çok memnun olurum.

Arkadaşlar merhaba Udemy'den bir tane orta düzeyden alıp beni en ileri düzeye kadar taşıyacak c kursu almayı düşünüyorum. Sizin bir öneriniz var mıdır? Bu kursu alma sebebim okuldaki lab sorularımız çok zor oluyor onları yapmak ve vize finalde a ile geçmek için istiyorum. Ona göre bir öneri yapabilirseniz çok memnun olurum.
Hangi okul ?

Hiçbir kurs seni orta düzeyden alıp ileri düzeye taşımaz. Eger ortalama programlama bilgin varsa seni ileri taşıyacak şey proje geliştirmek. Aklına bir fikir koy kolay zor olması önemli degil ama çokta abartma yani. Gerçekleştirebilmek için diger insanlar nasıl yapmış onlara bak ve dökümentasyonları incele. Kurs izlersen hiçbir şey yapamadıgını fark edeceksin sonra tekrar kurs izleyeceksin sonsuz döngü. Tamam belki hiç bilginiz yoksa kurslar bir yere kadar iyi getiriyor sizi ama dedigim gibi hiçbir kurs sizi ileri seviyeye taşıyamaz.

İstanbul'da C sistem derneğinin kursları oluyor bir de plepa Necati Ergin'in verdiği gerçek zamanlı kurslar bayağı detaylı işleniyor konular ama sizin hem ona ayıracak vaktiniz yok gibi hem de kursların zamanları şu an size uymayacak gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı