Udemy'den etik hacker eğitimi

Haslenkarag

Hectopat
Daha fazla  
Selam, Udemy de gezinirken etik hacker olmak ile ilgili kurslar gördüm ben ileride ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Sizce bu kurslardan birini alınır mı? Eğer öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de görmüştüm, galiba webtekno bunun ile alakalı bir video çekmişti. Yararlı olacağını düşünüyorum eğer bir şeyler öğrenmek istiyorsanız boş vaktiniz varsa çok güzel olur.

İnanılmaz temel, ben de aldım. Wi-fi şifresi kıracam diye girdabın içine düştüm. Derya deniz. Aşırı temel ve işe yaramaz yöntemler anlatıyor. İşe yarar bir şey yapmak için, örneğin esaret portalı saldırısı yapacaksın. Web tasarım ve programlama bilmiyorsan pek bir işe yaramıyor. Hala duruyor kenarda Hack işi üst seviye bir iş. Bilgisayar hakkında neredeyse bilmediğin bir şey olmaması gerekiyor işinin ehli olabilmen için.Yani başlangıçta değil sonradan öğrenilecek bir şey bana göre.

BTK'da başlangıç için oldukça iyi bir eğitim mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı