Udemy'den Kurs Kaldırmak

Aldığınız kursu iade etmek mi istiyorsunuz yoksa ücretsiz bazı kursları aldınız ve işinize yaramayacağını düşündüğünüz için mi kaldırmak istiyorsunuz?
Ücretsiz bazı kurslar var. İşime yaramayacağını düşündüğüm için kaldırmak istiyorum.

Aldığınız kursu iade etmek mi istiyorsunuz yoksa ücretsiz bazı kursları aldınız ve işinize yaramayacağını düşündüğünüz için mi kaldırmak istiyorsunuz?
Ücretsiz bazı kurslar var. İşime yaramayacağını düşündüğüm için kaldırmak istiyorum.
Ben de ücretsizlerden bazılarını kaldırmak istesem de o seçeneği bulamamıştım. Galiba öyle bir seçim hakkı yok. Satın alınanlar için sadece bir ay süre boyunca iade seçeneği var.

Ben de ücretsizlerden bazılarını kaldırmak istesem de o seçeneği bulamamıştım. Galiba öyle bir seçim hakkı yok. Satın alınanlar için sadece bir ay süre boyunca iade seçeneği var.
Hesabımı Size özelden gönderirsem kaldırabilir misiniz ?

Hesabımı Size özelden gönderirsem kaldırabilir misiniz ?
Yok hocam hesap işini bana ya da başkasına vermeyin. Bilseydim söylerdim size benim bildiğim kaldırılmıyor. Yani bu kullanıcıyla ilgili değil sitede o seçenek yok ya da ben göremedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı