UE32F5070SS Samsung TV`de Windows başlarken HDMI ile sinyal yok

quixLeo

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Tıp Öğrencisi
Merhabalar, Samsung TV`yi uzun zamandır bilgisayarıma bağlayıp monitör olarak kullanıyordum. 3-4 gün önce odamda etrafı toparlamak için parçaların kablolarını söküp köşeye kaldırdım. İşim bittikten sonra geri topladım ve geri açtım bilgisayarı. Windows ekranına kadar normal şekilde açılıyor ancak Windows ekranında sinyal kesiyor. Daha detaylı olsun diye video yükledim videoyu. İzlerseniz eğer sorunumu tam olarak anlayabilirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarınızda sıkıntı yok değil mi? Bir de başka bir prize takıp dener misiniz bunları. Gelen akım yetersiz olabilir. Son olarak ise bilgisayarın statik elektriğini boşaltmayı deneyebilirsiniz.

BIOS ayarlarınızda sıkıntı yok değil mi? Bir de başka bir prize takıp dener misiniz bunları. Gelen akım yetersiz olabilir. Son olarak ise bilgisayarın statik elektriğini boşaltmayı deneyebilirsiniz.
1 Hafta önce bios güncellemesi uyguladım. video da gösterdiğim yandaki monitöre bağlayınca Windows açılıyor sorun olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı