Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar normalde gösterdiğim yerde deatils diye bir seçenek vardı. Kolsuzluğum yüzünden maalesef çarpı tuşuna bastım gitti. Nasıl geri getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
Arkadaşlar normalde gösterdiğim yerde deatils diye bir seçenek vardı. Kolsuzluğum yüzünden maalesef çarpı tuşuna bastım gitti. Nasıl geri getirebilirim?
PasFacile Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 477 Çözümler 3 5 Haziran 2020 #2 Window sekmesinden istediğiniz pencereyi geri getirebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
arifsezeraktas Hectopat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 193 Çözümler 4 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği 5 Haziran 2020 #3 Toolbar'dan Settings'e tıklayıp bir defa World Settings'e tıklamanız yeterli olacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #4 PasFacile dedi: Window sekmesinden istediğiniz pencereyi geri getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu. arifsezeraktas dedi: Toolbar'dan Settings'e tıklayıp bir defa world Settings'e tıklamanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bulamadım ama olsun sağ olun. Artı 0 Eksi
PasFacile dedi: Window sekmesinden istediğiniz pencereyi geri getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu. arifsezeraktas dedi: Toolbar'dan Settings'e tıklayıp bir defa world Settings'e tıklamanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bulamadım ama olsun sağ olun.