S
Silinen üye 185173
Ziyaretçi
Selamlar, sizce Unreal Engine 4 mü? Yoksa Unity mi? Ve Unreal Engine c# destekliyor değil mi?
Yorumunuza katılmıyorum, Unity ile Unreal Engine arasında fazla bir görsellik farkı oldugunu düşünmüyorum.Gerçekçilik açısından UE4; kolaylık, pratiklik ve kompaktlık açısından Unity.
Mantıklı, Unity grafik olarak sizi üzmez merak etmeyin.Ben gerçeklik istiyorum. MMORPG oyun yapacağım. Şu an okulumda C# görüyoruz ve ben önceden syntax'ı geçmiştim zaten. O zaman 1 yıl Unity ile denemeler yapayım eğer beğenmezsen seneye UE4 ile devam edeyim?
Küçük bir ekleme yapayım, güncel Unity sürümlerinde JavaScript(UnityScript) destegi kaldırıldı.Bildiğim kadarı ile Unity, yaptığınız programların gelirlerinin %5'ini alıyorken UE4 %30 alıyor(bu bilginin kesinliğinden emin değilim bildiğim kadarıyla). Ayrıca UE4 C# desteği sunmadığından C++ kullanabilirsiniz. Bu dil de Unity'de geçerli olan C# veya JavaScript dillerinden daha zor. Ayrıca kullanım kolaylığı ve sistem gereksinimi olarak da Unity daha iyi bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.