UE4 mü? Unity mi?

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.197
Unreal Engine C# desteklemiyor, kullanım alanı ve gereksinimlere göre tercih meselesi hangi motoru seçecegin.

Detaylı bilgi verebilirsen yardımcı olayım.

Bildiğim kadarı ile Unity, yaptığınız programların gelirlerinin %5'ini alıyorken UE4 %30 alıyor(bu bilginin kesinliğinden emin değilim bildiğim kadarıyla). Ayrıca UE4 C# desteği sunmadığından C++ kullanabilirsiniz. Bu dil de Unity'de geçerli olan C# veya JavaScript dillerinden daha zor. Ayrıca kullanım kolaylığı ve sistem gereksinimi olarak da Unity daha iyi bence.

Ben gerçeklik istiyorum. MMORPG oyun yapacağım. Şu an okulumda C# görüyoruz ve ben önceden syntax'ı geçmiştim zaten. O zaman 1 yıl Unity ile denemeler yapayım eğer beğenmezsen seneye UE4 ile devam edeyim?

Ben gerçeklik istiyorum. MMORPG oyun yapacağım. Şu an okulumda C# görüyoruz ve ben önceden syntax'ı geçmiştim zaten. O zaman 1 yıl Unity ile denemeler yapayım eğer beğenmezsen seneye UE4 ile devam edeyim?
Mantıklı, Unity grafik olarak sizi üzmez merak etmeyin.
Bildiğim kadarı ile Unity, yaptığınız programların gelirlerinin %5'ini alıyorken UE4 %30 alıyor(bu bilginin kesinliğinden emin değilim bildiğim kadarıyla). Ayrıca UE4 C# desteği sunmadığından C++ kullanabilirsiniz. Bu dil de Unity'de geçerli olan C# veya JavaScript dillerinden daha zor. Ayrıca kullanım kolaylığı ve sistem gereksinimi olarak da Unity daha iyi bence.
Küçük bir ekleme yapayım, güncel Unity sürümlerinde JavaScript(UnityScript) destegi kaldırıldı.

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı