Üç büyüklerin taraftar profilleri nasıl?

Ben size hepsini söyleyim profillerini, Trabzonspor dışında 3 takımın taraftarı klavye delikanlısı, birbirine sosyal medyadan sallarlar, tv den maç izlerler ve sırf şampiyonluk sevinci yaşamak için takım tutarlar.
Şunu bilin o çok bayıldığınız 3 büyükler TFF desteği ile futbolda iyi olabilir, ama taraftar olarak Bursaspor, Ankaragücü, Eskişehirspor ve Göztepe gibi sağlam Anadolu takımları 3 büyütülmüşlere bin basar, şimdi derseniz ''3 büyüklerin stadyumları kapalı gişe doluyor'' dolması taraftarının iyi olduğu anlamına gelmez, ben mesela Galatasaray maçı izlerken tek duyduğum ooo cimbombom, 1-2 uyduruk marş ve aşkın olayım, onun dışında ne beste var ne taraftar tutkusu millet maça story çekmek için geliyor, ama bakın Bursaspor'a, eskiden şampiyonlar liginde Manchester united'a ter döktüren takım şu anda kötü yönetim yüzünden TFF 2.ligde, ama Teksas hala tüm maçlara ve deplasmanlara gidiyor, çünkü onlar 3 büyükler gibi kupa ve başarı sevdalısı değil, arma ve memleket sevdalısı, buradan Adanasporlu olarak 3 büyütülmüşler yerine şehrinin armasına hangi ligde olursa olsun sahip çıkan tüm tribüncülere selamımı iletiyorum.
Anadolu > 34

Mevcut stadlardaki taraftar profilinin degismesinin en buyuk nedeni ekonomi. 3 buyuklerin taraftarlari da 2015 oncesi boyle degildi. 2010 oncesi maclara bakarsan ozellikle Avrupa maclarinda inanilmaz atmosferler oluyordu. Simdi asgari ucretli adam nasil gitsin stada? Parasi olan adam gidiyo o da eline telefonu alip izliyo.

Beşiktaş taraftarı: Arabesk bir taraftardır genelde türkülü marşlar söylerler ve çok çeşitli marşlar söylerler. En kavgacı, hırçın, küfürbaz taraftar grubu bunlardır. İyi organize olurlar. Sadıktırlar iyi ya da kötü takımı desteklerler.

Fenerbahçe taraftarı: Beşiktaşa nazaran daha gazlayıcı bir taraftarı vardır ama organize olma konusunda çok da iyi değillerdir. Yönetime söz geçiremezler. Genelde stadları dolu olur. Takıma ve futbolculara sadıklardır. Basit besteler söylerler.

Galatasaray taraftarı: Taraftarın iyi olup olmamaması takımın iyi olup olmamasına bağlıdır. Takım şampiyonluğa oynarken stadı adeta cehenneme çevirirler. Takım kötü olduğunda yönetime kulübe tepki gösterir takımı desteklemez ve yönetimin değişmesine sebep olur. Vefasızdır başarısızlığa asla tahammülleri yoktur. Kulüp efsanesini bile gözden çıkarabilirler basit ve gazlayıcı besteler söylerler. İyi organize olurlar.

Not: Taraftar gruplarından bağımsız olarak (ultraslan, gfb, çarşı) yorumlanmıstır.

Hocam bence bir yerde yanlışınız var.Beşiktaş beste ve saha içi olaylarında çok iyiler ama sizin en kavgacı dediğiniz tip bence GFB ye ait 3 büyükler arasında yapılan icraat larda ve kavga larda hep öndedir hasbahçe,taksim çıkartması hatta o kadar FENERBAHÇE sevdalısı olup kulubun kendisine bile düşman olmak ap ayrı bişeydir ayrıyetten ultraslan yerine her hangi bir anadolu holiganı tercih ederim​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…