Üç büyüklerin taraftar profilleri nasıl?

Hayat her şeysiz olabilir. Bağımlılıklarımızla ve onları kontrol etmemizle alakalı.
Olabilir ama futbolla bence daha eğlenceli oluyor. Desteklediğin taraf kazanınca mutlu oluyorsun.

Kuponu yapar geçerim valla reis. Kuponda hangi takıma oynadıysam o maçlık ben o takımın taraftarı olurum. En iyisi.
Gerçekten güzel bir yaklaşım 😊.

Galatasaray'lı insanlar genelde inatçı, yakın çevresi dışında pek sevilmeyen, gıcık ve hareketli insanlar oluyor.
Fenerliler genellikle daha kıyak veya klas kişiler oluyor ama cirkefleri ile uğraşılmiyor.
Beşiktaşlılar genellikle daha agresif oluyor daha delikanlı tipler genellikle Beşiktaşlı ve Beşiktaşlı olupta eğitim öğretim de çok başarıları tipler genellikle pek yok.

Galatasaray'lı insanlar genelde inatçı, yakın çevresi dışında pek sevilmeyen, gıcık ve hareketli insanlar oluyor.
Fenerliler genellikle daha kıyak veya klas kişiler oluyor ama cirkefleri ile uğraşılmiyor.
Beşiktaşlılar genellikle daha agresif oluyor daha delikanlı tipler genellikle Beşiktaşlı ve Beşiktaşlı olupta eğitim öğretim de çok başarıları tipler genellikle pek yok.
Güzel açıklamışsınız 👏🏻. Genelde, Fenerbahçelilere; yendikleri zaman çok dalga geçiyorlar, diyorlar.

Güzel açıklamışsınız 👏🏻. Genelde, Fenerbahçelilere; yendikleri zaman çok dalga geçiyorlar, diyorlar.

1705441482589.png

:)

Al birini vur ötekine. Her takımın taraftarı takımını kendi liginde en iyi olarak görür ama Avrupa'da görüyoruz elde tutulucak toplasanız bir avuç başarımız var.

Bknz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yemin ederim bu olay yüzünden Galatasaraylılığımdan utandım, sizden ricam lütfen sadece Galatasaray'ın başındaki kişi bunu dedi diye tüm Galatasaraylıların böyle olduğunu sanmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı