Üçlü monitör yapılır mı?

Crypto Guard

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2019
Mesajlar
1.665
Makaleler
2
Çözümler
22
Monitör
ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING 1Ms(mprt) 165Hz FHD HDMI DP FREESYNC KAVISLI MON
Kullandığım monitörler bunlar.
Sizce üçlü monitor yapılır mı? Gerek var mıdır ve deneyim açısından fark yaratır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımcı yayıncı değilsen bence gerek yok.
Ben 2 monitör yapmıştım 1 ay sonra öteki monitörü kaldırdım boş yer kaplıyor diye.
 
27" ve 24" bana yetiyor. Tek monitörle iş yapmam mümkün değil bir ara 3 monitör denedim 3. fazla geldi işimi kolaylaştırmadı pek tekrar 2'ye düşürdüm.
 
Kullandığım monitörler bunlar.
Sizce üçlü monitor yapılır mı? Gerek var mıdır ve deneyim açısından fark yaratır mı?
Açıkçası size bağlı biraz, modelleme vs. ile uğraşıyorum bu nedenle üç monitör kullanıyorum, fakat şart mı olmazsa olmaz mı derseniz; ikide yeter bana göre üçüncü monitör zevk için gibi. Ana monitörüm "Samsung Odyssey G5 34 inç curved" ve oyunlar için hiç verimli değil, modelleme yaparken büyüklüğü yardımcı oluyor. İkinci monitörüm "Samsung 32 inç CF391 curved" bu monitörü ayrıca oyun için önermem, genelde render sonucu alırken, forumlarda bir şeyler ararken veya tutorial izlerken çok işime yarıyor. Üçüncü monitörüm "Samsung LC24RG50FQMXUF 24 inç" oyunlar için ve müzik için falan kullanıyorum. Zamanında indirim var diye almıştım hepsini bu yüzden kullanıyorum, şuan olsa iki monitör fazlasıyla yeter benim için. Kısaca dediğim gibi sizin ihtiyacınıza bakıyor.

Bu arada bahsettiğim monitörler saçma şekilde Vatan'da inanılmaz indirime giriyor, kuponlar ile iyice fiyat düşüyor almayı düşünenler varsa beklesin, yaz indirimi falan yaparlar yine muhtemelen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı