Epic Games Ücretsiz 1 aylık Discord Nitro!

Evet, geçiçi olarak mı alıyor bilemedim.
Ekran atma şansınız var mı? Yanlış bilgilendirmeyeyim.

Deneme veya promosyonsa ödemeyi alıp geri iade edecektir. Benden en son ₺121,11 çekmişti.

V
Discord benden 104,99₺ istedi ödeme için bunu geri verecekler mi yoksa önceden yaptıkları gibi yoksa çekicekler mi.
Vericekler hocam niye ücretsiz yazsınlar

Ekran atma şansınız var mı? Yanlış bilgilendirmeyeyim.

Deneme veya promosyonsa ödemeyi alıp geri iade edecektir. Benden en son ₺121,11 çekmişti.
O kadar çektiğini hatırlamıyorum.. tabi ben en son 2 yıl önce felan almıştım sadece 10₺ idi.. Şimdi sadece arkadaşıma alacağım bu ondan gelen fotoğraf, kendime 1 yıllık var zaten.

Dosya Ekleri

• image.png
    207,8 KB · Görüntüleme: 102
O kadar çektiğini hatırlamıyorum.. tabi ben en son 2 yıl önce felan almıştım sadece 10₺ idi.. Şimdi sadece arkadaşıma alacağım bu ondan gelen fotoğraf, kendime 1 yıllık var zaten.
Tamamdır alabilirsiniz iade edilecek. Bazen parayı çekmeden de satın alabiliyor.

Kapanacak günü buldu. Çoğu vpn güvenmiyorum. Galiba kaspersky alma vakti geldi Ayrıca direk yükleyip kurunca nitrom geliyor mu?
Selamlar, konu ile alakasız fakat hiçbir VPN'e güvenmiyorsanız bile aylık 5€ ücreti ile Mullvad şiddetle tavsiyemdir. Şirket kurulduğu ülke yasalarıyla log tutmuyor.

Selamlar, konu ile alakasız fakat hiçbir VPN'e güvenmiyorsanız bile aylık 5€ ücreti ile Mullvad şiddetle tavsiyemdir. Şirket kurulduğu ülke yasalarıyla log tutmuyor.
Araştıracağım bunu. Teşekkür ederim.

O kadar çektiğini hatırlamıyorum. Tabii ben en son 2 yıl önce falan almıştım sadece 10₺ idi. Şimdi sadece arkadaşıma alacağım bu ondan gelen fotoğraf, kendime 1 yıllık var zaten.

Hocam ücret hemen iade ediliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…