Ücretsiz AI video nasıl oluşturulur?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Son zamanlarda meme olan videoları görmüşsünüzdür. Bu tarz videolar oluşturmak için kullanabileceğim ücretsiz bir hizmet var mı?

Genelde herkes kendi bilgisayarında çalıştırıyor. O meme olaylarını çoğu servis yapmıyor, hem telif hem de asılsız falan filan... Olaylarından dolayı

Genelde herkes kendi bilgisayarında çalıştırıyor. O meme olaylarını çoğu servis yapmıyor, hem telif hem de asılsız falan filan... Olaylarından dolayı

Hocam o yapay zekalar herkesin kendi kişisel bilgisayarının kaldırabileceği şeyler olmuyor genelde, internette Runway AI gibi yapay zekalar var bu tarz videoları yapabiliyor.

Hocam o yapay zekalar herkesin kendi kişisel bilgisayarının kaldırabileceği şeyler olmuyor genelde, internette Runway AI gibi yapay zekalar var bu tarz videoları yapabiliyor.

Bazı kişiler GTX kartlarla bile 30Dk'da 20 saniyelik video üretebildiğinden bahsediyordu. Evet çok fazla süre ama zaten bu tip yapay zekalar 5 6 saniye sonra saçmalıyor. Hem kastettiğim sansür olayından çok sorun yaşayacak bir sürü insan biliyorum :D
Hem verin gidecek bilmediğin bir yere hem de istediğini yaptıramayacaksın.

Bazı kişiler GTX kartlarla bile 30Dk'da 20 saniyelik video üretebildiğinden bahsediyordu. Evet çok fazla süre ama zaten bu tip yapay zekalar 5 6 saniye sonra saçmalıyor. Hem kastettiğim sansür olayından çok sorun yaşayacak bir sürü insan biliyorum :D
Hem verin gidecek bilmediğin bir yere hem de istediğini yaptıramayacaksın.
Sansür tarafını bilmiyorum, sadece arkadaşımla olan bir fotoğrafımız için sormuştum. Sistemim yine yeterli diye düşünüyorum, kendi bilgisayarımda çalıştırabileceğim bir motor var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00