Ücretsiz alan adı ile Adsense kazancı

ceteris90

Megapat
Daha fazla  
Meslek
ögrenci
Bir İnternet sitesi kurmak istiyorum, reklam alabilmek için site uzantısı önemli midir ? Ücretsiz alan ile kurduğumuz da reklamdan kazanç sağlayabiliyor muyuz ? İnternet sitesi yerine Blok açsak illa ki yazı veya fotoğraf mı paylaşmamız gerekiyor bir program vasıtasıyla İnternet sitesine eklenenleri bloka da ekleyebilir miyiz ? Son olarak İnternet sitesi için başlangıç olarak hangi programı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırayla cevaplamak gerekirse;
1-Önemli değildir
2-Kazanç sağlayabilirsiniz
3-İlla paylaşmanız gerekmez ama paylaşmazsanız sitenizi ziyaret edenlerinolacağını sanmıyorum. Ne de olsa ziyaretçiler sizin gelir kapınız olacak.
4-???
5-Blogger kullanabilirsiniz

Arkadaşlar gerekli cevapları vermiş zaten ek olarak aslında ekleyebileceğim ücretsiz bir web host kullanmamanız yönünde olacaktır eğer kendi uzantınız ile iş yapacaksanız. Kendi reklamınızı koyup para kazanmayı hedefliyorsunuz ücretsiz bir web host alınca kendi reklamını yapacak ziyaretçiler için can sıkan meseleler ve sitenizin kalitesini yansıtacak hareketler...

Eklemeyi unutmuşum. Ücretsiz hostların ne yapacağı belli olmaz. Ben de site kurmuştum ücretsiz alan adıyla. 1-2 hafta sonra e-mail geldi. Kısaca şu yazıyordu;
"FTP erişimi artık ücretsiz domainlere verilmemektedir FTP erişimi istiyorsanız ücretli bir alan adı alabilirsiniz"
Ben de şu anda eski bilgisayarımı çıkarıp CentOS kurdum. Daha rahat olacağını umuyorum. Hem para ödememe gerek kalmadı hem de .com'lu bir alan adım olacak.

Adsense alacak kadar siteniz iyiyse harcanıyorsunuz... @Web_Monster Hostinger.web.tr'den bahsediyorsunuz sanırım. Oradan siteye 2 kişi girince bile "CPU_Exceed" hatasıyla çok rahat karşılaşırsınız. Tavsiyem yıllık ucuz paketli firmalara yönelmeniz...
Evet o site. Yalnız CentOS ile olmadı başka bir dağıtım ile olabilir mi?

Yum update diyince hatayla karşılaştım. Yani daha port açmadım. Ücretsiz FTP erişimi sunan bir yer varsa o şekilde de olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı