Ücretsiz aldığım GTA V gitmiş

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar zamanında Epic Games'den ücretisz GTA V almıştım hesabıma. Uzun zamandır oynamıyordum. Bu gün baktığımda oyunu al yazısını gördüm. Ne olmuş olabilir? Bir kere hile açmıştım ve ban yemiştim. Bu yüzden olabilir mi?

Ekran Görüntüsü (37).png

Dostlar zamanında Epic Games'den ücretisz GTA V almıştım hesabıma. Uzun zamandır oynamıyordum. Bu gün baktığımda oyunu al yazısını gördüm. Ne olmuş olabilir? Bir kere hile açmıştım ve ban yemiştim. Bu yüzden olabilir mi?

Eki Görüntüle 775476
Bende ücretsiz aldım ve hala oyun aktif. Ban yeme ile alakası olamaz. Kullanıcıyı kontrol et belki açtığın başka bir epic hesabına almıştırsın. gözden kaçabilir bu tür ayrıntılar. kontrol et.

Aynı şeyi bende yaşadım ama sorunun neyden kaynaklı olduğunu anladım. Bende steamden aldığım gta 5 vardı zaten ve aynı maille epic gamesten ücretsiz gta 5 i aldım. Sonradan baktığımda epic teki kaybolmuştu. Muhtemelen birden fazla alımı önleme amaçlı böyle bir yöntem geliştirdiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı