Ücretsiz antivirüs programı önerisi

Yine karşılaştık. Avast'ı savunuyordunuz. Onu bırakıp daha kötüsü olan AVG'ye geçtiniz sanırım. AVG kullanmayın bu arada, en büyük hatanız olur.
Tekrardan söylüyorum ben hiçbir firmayı savunmuyorum kendim AVG'yi 6 ay kullandım ve fena olmadığını söylüyorum AVG kullansa ne fark edecek Kaspersky kullansa ben zaten ESET kullanıcısıyım bunu da belirtiyim ücretli isteseydi ESET önerirdim ama sizin bu AVG'yle alıp veremediğiniz nedir?

KGB ile var..

AVG ve Avast, Kaspersky'ı geçtiler.
Avast'ı savunmanı hadi anladım da AVG ne alaka?
AVG ile sadece benim değil herkesin sorunu var.
Ha isterseniz kullanın, arkadaş öneri istemiş bende verdim.

Son düzenleme:
Savaş olunca birden kötüleşti yani. fanboy olmanın zirvesi.

Evet gözümden düştü Rus'ya sen desteklemeye devam et güzelim Rusya'yı size de bir Rus kızlarına karşı fanboyluk görüyorum o ne olacak .

Attığınız konuların geneli "nasıl kaldırmalıyım" konulu konular.
Avast'ı savunmanı hadi anladım da AVG ne alaka?
İkisi de aynı urun misalinde.

Hepsinden ayrı olarak şuraya AV lerin unistall tool larının karşılaştırmasını yapan güzel sitenin güzel linkini bırakayım.

AVG ile sadece benim değil herkesin sorunu var.
Şunu demek istediniz galiba: Hiç kullanmadım AV leri kulaktan dolma bilgilerim ve at gözlüğüm ile asılsız, kaynaksız yorumlar yapıyorum.

Kullandım, beğenmedim. Ağır ve kaldıramıyorsun bile. Onun yerine Kaspersky vesaire var yani hem daha iyi hem de daha hızlı olan.

Ne kadar anlatsam boş olacağı için bırakıyorum artık.
Var mı kaynağın bana burada ispat edebileceğin?? Tabii yok ancak konuşup konuşup " ben seni ikna edemeyeceğim, ben gidiyorum" havalarına bürünüyorsunuz. Kaynak gösterin dediğimiz de ise boş boş yoruma dayalı, hiçbir bilimsel veriye dayanmayan sosyal de açılmış konuları gösteriyorsunuz.

Her ne zaman Kaspersky'ın iyi olmadığını daha iyilerinde olduğunu söylesek "aVast b*k gibi kaspersky ezer" temsilinde yorumlar yapıyorsunuz.

Benim kaynağım aşağıdaki linkte, alın bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…