Ücretsiz antivirüs programı önerisi

Bıktım artık sizden, ne zaman birine Avast önersem sanki anasına sövmüşüm gibi dislike atıp hakaret ediyorsunuz.
Hocam Avast neyi iyi olabilir ki? Kullanmış birisi olarak söylüyorum, rezalet bir antivirüs programı.

Malwarebytes deneme sürümü var en iyi antivirüs yazılımlarından, biri Kaspersky Free tercih edilebilir ücretsiz ve yeterlidir ama Avast kullanmayın Avast saçma bildirimlerle kendini virüs gibi gösteriyor resmen korkutucu ve sizi premium sürüme geçmeye zorluyor.

Bıktım artık sizden, ne zaman birine Avast önersem sanki anasına sövmüşüm gibi dislike atıp hakaret ediyorsunuz.

Zamanında bende Avast'ın sözde premium versiyonunu almıştım. Virüs gibi arkadaş hem bir işe yaramıyor hem de silerken sürekli pop-up'larla önüme geçiyor. Aşırı kaynak kullanımını saymadım bile.

eğer gördüğüm her dosyayı indirmiyorum derseniz önermiyorum çünkü bilgisayarı fazla yüke bindiriyorlar windows deffender yeterli oluyor

Yeni sonuçlar burada...
Avast çöp diyenler için.

Tavsiyem ücretli olarak, Avast, AVG, ESET, Kasperksy, Bitdefender bunlardan birini kullanabilirsin. Free kısmında Avast veya Kaspersky ikiside işini görür.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    85,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Adsız2.png
    128,2 KB · Görüntüleme: 39
Kaspersky her bilgisayar taşımaz bazı bilgisayarlarda donmalar kasmalar gözlemlenebilir.He bu arada 2 antivirüs programı birden yüklemenin bir anlamı yok çünkü sadece bir tane çalıştırılabiliyor.

Eğer cihaza antivirüs yükleyecekseniz hatrı sayılır bir yavaşlamayı göze alın. Cihazın performansını olumsuz etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…