Bıktım artık sizden, ne zaman birine Avast önersem sanki anasına sövmüşüm gibi dislike atıp hakaret ediyorsunuz.Avast kadar berbat bir anti virüs görmedim.
Bıktım artık sizden, ne zaman birine Avast önersem sanki anasına sövmüşüm gibi dislike atıp hakaret ediyorsunuz.Avast kadar berbat bir anti virüs görmedim.
Hocam Avast neyi iyi olabilir ki? Kullanmış birisi olarak söylüyorum, rezalet bir antivirüs programı.Bıktım artık sizden, ne zaman birine Avast önersem sanki anasına sövmüşüm gibi dislike atıp hakaret ediyorsunuz.
Norton satın aldığından beri çok değişti.Hocam Avast neyi iyi olabilir ki? Kullanmış birisi olarak söylüyorum, rezalet bir antivirüs programı.
Hakaret etmedim ki.Bıktım artık sizden, ne zaman birine Avast önersem sanki anasına sövmüşüm gibi dislike atıp hakaret ediyorsunuz.
Bıktım artık sizden, ne zaman birine Avast önersem sanki anasına sövmüşüm gibi dislike atıp hakaret ediyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.