Ücretsiz Antvirüs Tavsiyesi

Ozkan09

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, oncelikle @THE_MILLER ve @Murat5038 hocalarimdan yardim istiyorum. Su an bir PC teknik servis isletiyorum. PC tamiri yani sira format icin gelen PC'ler cok oluyor. Format attigim bu sistemlere ucretsiz bir antivirus yazilimi istiyorum. Kullanimi kolay olup olmamasi fark etmez. Sistemi yormamasi ve koruma saglamasi yeter. Av-Comparatives gibi siteleri inceledim ama onemli olanin tecrube oldugunu dusunuyorum. Ben sistemlere Baidu kurmayi dusunuyorum. Avast ve Avg zaten vasat. Geriye Comodo, Secure A plus, Avira, Qihou, ve Baidu kaliyor. Sizin onerileriniz benim icin cok degerli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Comodo İnternet Sec. öneririm. G-Data lisansım yeni bitti. Şu an bunu kullanıyorum ve gayet sağlıklı bir virüs sistemi.
 
Şahsen ücretsiz tavsiye etmem. Ücretsiz ve korusun dediğin programlar yeterli değil. 360 Total'ı deneyebilirsin. Tespitte yeterli olabilir ancak kaldırmada pek yeterli olmuyor. En azından kaldıramayan varsa virüs girmeye çalıştığını anlayıp bir Malwarebyte taraması yaptırırsın.
 
Bence al bir ESET NOD32 Paşa paşa kullan.
Ücretsiz Antivirüsler nereye kadar koruyabilir ki? Ama Eset öylemi? Önüne geleni karantinaya alıyor :D
Hele bir Crack'lı oyun indir :D Beyaz Listeye çekesiye çok uğraşırsın :D
 
Oncelikle cevaplar icin tesekkur ederim. @Murat5038 Kesinlikle size katiliyorum. Kaspersky ve Bitdefander gibi yazilimlar varken alternatif aramak sacma. Lakin kullanicilara guvenligin onemini anlatmak ve bunun icin ucret odetmek zor ve zahmetli bir is. @THE_MILLER Dogru bir yere degindiniz. Comodo eskisi kadar uyarilariyla rahatsiz etmese de bilincsiz kullanicilar sorun yasayabilir. @Zenfone Laser Guvenlik yazilimina ucret odeyecek olsam Eset bu listede sonlarda olur. Ayrica her crack de zararli icermez.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı