WooLiTe Femtopat Katılım 18 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 11:32 #1 Arkadaşlar kullandığınız ve memnun olduğunuz belge tarama PDF programı varsa yazabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 11:51
S sıradanbirkisisadece Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A5 V17.3 Cinsiyet Erkek Cuma 12:01 #2 Camscanner'i öneririm. Artı 0 Eksi
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 852 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:04 #3 Adobe scan kullandım bir süre fena değildi. Belki benimle alakalıdır bazen kayıt ettiğim yerde dosyayı göremiyordum SS alıyordum uygulamadan. Artı 0 Eksi
Adobe scan kullandım bir süre fena değildi. Belki benimle alakalıdır bazen kayıt ettiğim yerde dosyayı göremiyordum SS alıyordum uygulamadan.
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 833 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:07 #4 WooLiTe dedi: Arkadaşlar kullandığınız ve memnun olduğunuz belge tarama PDF programı varsa yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Tarama içinse CamScanner, ekstra olaraktan ONLYOFFICE kullanabilirsiniz. Ben memnunum açık kaynak kodlu bir yazılım, hem yanında Belge ( Word dosyası ), Sunum ( PowerPoint ), Elektronik Tablo ( Excel ) veriyor. Artı 0 Eksi
WooLiTe dedi: Arkadaşlar kullandığınız ve memnun olduğunuz belge tarama PDF programı varsa yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Tarama içinse CamScanner, ekstra olaraktan ONLYOFFICE kullanabilirsiniz. Ben memnunum açık kaynak kodlu bir yazılım, hem yanında Belge ( Word dosyası ), Sunum ( PowerPoint ), Elektronik Tablo ( Excel ) veriyor.