Ücretsiz C++ öğrenme

mortalmande

Centipat
Daha fazla  
Ücretsiz bir şekilde C++ nasıl öğrenebilirm? Şimdiden teşekkürler.

YouTube'da her içerik ücretsiz biliyorsunuz değil mi?
Bir yazsanız arama kısmına karşınıza yüzlerce içerik çıkar.

Yeni kullanmaya başladım bende. Çok beğendim fakat içeriğin arttırılması gerekli. Gerekli değer verilirse buradan eğitim verilip devlet bünyesine insanları geçirip yazılımda ilerletmek gerekli.

Katılıyorum içerik arttırılmalı ayrıca bazı eğitimler udemyden alınma bu da değişmeli diye düşünüyorum. Site zaten bakanlığa bağlı olduğu için burada başarılı olanlar belki bu sisteme bağlı şirketlere veya devlette iş bulabilir diye düşünüyorum.

Hocam bu verilen sertifikaların sizce bi geçerliliği var mı? Yani CV'ye yazmaya değer mi sizce? 7-10 dakikalık çok basit konular sonunda 3-4 soruyla sertifika veriyorlar çünkü.

Hocam bu verilen sertifikaların sizce bi geçerliliği var mı? Yani CV'ye yazmaya değer mi sizce? 7-10 dakikalık çok basit konular sonunda 3-4 soruyla sertifika veriyorlar çünkü.

Hocan o konuda tam bir bilgi sahibi değilim ancak "1milyonistihdam" üzerinden oluşturduğunuz CV'ye ekleniyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…