Ücretsiz C++ öğrenme

Yeni kullanmaya başladım bende. Çok beğendim fakat içeriğin arttırılması gerekli. Gerekli değer verilirse buradan eğitim verilip devlet bünyesine insanları geçirip yazılımda ilerletmek gerekli.

Katılıyorum içerik arttırılmalı ayrıca bazı eğitimler udemyden alınma bu da değişmeli diye düşünüyorum. Site zaten bakanlığa bağlı olduğu için burada başarılı olanlar belki bu sisteme bağlı şirketlere veya devlette iş bulabilir diye düşünüyorum.

Katılıyorum içerik arttırılmalı ayrıca bazı eğitimler udemyden alınma bu da değişmeli diye düşünüyorum. Site zaten bakanlığa bağlı olduğu için burada başarılı olanlar belki bu sisteme bağlı şirketlere veya devlette iş bulabilir diye düşünüyorum.
Hocam bu verilen sertifikaların sizce bi geçerliliği var mı? Yani CV'ye yazmaya değer mi sizce? 7-10 dakikalık çok basit konular sonunda 3-4 soruyla sertifika veriyorlar çünkü.

Hocam bu verilen sertifikaların sizce bi geçerliliği var mı? Yani CV'ye yazmaya değer mi sizce? 7-10 dakikalık çok basit konular sonunda 3-4 soruyla sertifika veriyorlar çünkü.

Hocan o konuda tam bir bilgi sahibi değilim ancak "1milyonistihdam" üzerinden oluşturduğunuz CV'ye ekleniyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı