Ücretsiz .com domain nereden alınır?

Alabilirdiniz, 1995'den önce ICANN'i arayarak istediğiniz domaini ücretsiz elde edebilirdiniz. 2000'den sonra ücretsiz domain veriyoruz diyen firmaların hepsi ya referans kaynaklı ya da 2. yılda x2 ücret çıkarıyorlar. İllegal yollarla alabilirsiniz fakat aradan 5 6 ay geçince sitenin kapanma ihtimali söz konusu. Demem o ki ücretsiz bir şekilde veriyoruz diyenler bile 2. yılında parayı sizden alıyor. Zaten resmi olarak vermesi imkansız. Bir market, herkesin parayla sattığı ürünü bedava verirse rekabet kurumu milyon dolar ceza yazar. :D
 
Arkadaşlar .com veya türevi domainlerle bir site kurmak istiyorum HTML öğreniyorum deneyler yapmam lazım ve şu an kartımda para yok o yüzden açamıyorum. Öneriniz var mıdır?
Hocam sadece denemek/öğrenmek için yapıyorsanız zaten localhost'tan yapabilirsiniz. Kolaylık açısından "Live Server" kullanabilirsiniz. İlle de site açmak istiyorum diyorsanız .tk, .cf, .ml vb. olanları ücretsiz olarak Freenom adlı siteden alabilirsiniz. .com ücretsiz olarak bulamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı