Merhaba. Birkaç tane site gördüm, bedavaya kasa açtıran fakat çoğu depozito istiyor. Bana depozito istemeyen, bedava ve güvenilir bir site önerir misiniz?
Merhaba. Birkaç tane site gördüm, bedavaya kasa açtıran fakat çoğu depozito istiyor. Bana depozito istemeyen, bedava ve güvenilir bir site önerir misiniz?
2 tane biliyorum depozitsiz. Ancak 2'si de kumar sitesi. Depozitsiz kasa açma sitesi yok ancak key-drop'ta 1 dolar veya 2 dolar yatırdıktan sonra hep açabiliyorsunuz. Gelen skini de çekebiliyorsunuz.
somacase
Sitesi var Prome cod bulup çark çeviriyorsun skini direk çekiyorsun
Wita TV CS:GO ve marjinal veriyor kodları ama bir 20 25 çarkdan sonra 2 dolar yatırmanızı istiyor ve daha fazla çekilmiyor.
2 tane biliyorum depozitsiz. Ancak 2'si de kumar sitesi. Depozitsiz kasa açma sitesi yok ancak Key-drop'ta 1 dolar veya 2 dolar yatırdıktan sonra hep açabiliyorsunuz. Gelen skini de çekebiliyorsunuz.
Somacase
Sitesi var Pro'me CoD bulup çark çeviriyorsun skini direk çekiyorsun
Wita TV CS:GO ve marjinal veriyor kodları ama bir 20 25 çarkdan sonra 2 dolar yatırmanızı istiyor ve daha fazla çekilmiyor.
Ben steam hesabından değil, FB hesabından kayıt olup sadece promo case açıp 10 TL falan kazanmışımdır. Sadece trade linkini kopyalayıp oraya yapıştıracaksın.