Hocam yani diyorsunuz hem ayranım dökülmesin hem elime zeval gelmesin.Ben siteyi benmuhammed.ga da göstersin istiyorum nasıl yapacağım?
Hocam yani diyorsunuz hem ayranım dökülmesin hem elime zeval gelmesin.Ben siteyi benmuhammed.ga da göstersin istiyorum nasıl yapacağım?
Domain ayarlarında öyle bir seçenek mevcut.
Aynen öyleHocam yani diyorsunuz hem ayranım dökülmesin hem elime zeval gelmesin.
Freenom'dan en son 2 yıl önce domain aldığım için hatırlayamıyorum maalesef. Bilen birileri çıkacaktır. Estağfurullah.Hangi seçenek acaba? Kusura bakmayın çok meşgul ettim sizi.
Freenom'dan en son 2 yıl önce domain aldığım için hatırlayamıyorum maalesef. Bilen birileri çıkacaktır. Estağfurullah.
"Forward this domain"'e tıklayınca bir URL girme formu geliyordu diye hatırlıyorum. Yani oraya yönlendirilecek sitenin URL'sini girmen gerekiyor.Eki Görüntüle 1501939
Seçenekler bunlar.
"Forward this domain"'e tıklayınca bir URL girme formu geliyordu diye hatırlıyorum. Yani oraya yönlendirilecek sitenin URL'sini girmen gerekiyor.
Evet. Ad-soyad, ülke, şehir ve telefon numarası dışındaki bilgileri sallayabilirsin.
Herşey için teşekkürlerEvet. Ad-soyad, ülke, şehir ve telefon numarası dışındaki bilgileri sallayabilirsin.
Freenom nasıl sunucularda çökme oluyor mu?Replit herhangi bir domain veriyor mu? Meselawww.projeadi.replit.comgibi. Eğer veriyorsa, Freenom'dan ücretsiz domain alıp yönlendirme yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.