Ücretsiz domaine sahip hosting önerisi

Makaleler
24
Yer
Kars
Ücretsiz fakat en iyi domainli en iyi hosting hangisi? Amacım, bir websitesi kurmak. Sitem geçici olmayacak, sitemin şakası olmayacak. Sitem HTTPS olmalı. Sertifikalı olmalı. Domain ".com" olmak zorunda değil, ancak ücretsiz bir domain olmalı.

Son düzenleme:
Sadece alan adına ücret ödeyip hostingi ücretsiz olarak veren yerler tercih edilebilir.

örneğin

Ücretsiz fakat en iyi domainli en iyi hosting hangisi? Amacım, bir web sitesi kurmak. Sitem geçici olmayacak, sitemin şakası olmayacak. Sitem HTTPS olmalı. Sertifikalı olmalı. Domain ".com" olmak zorunda değil, ancak ücretsiz bir domain olmalı.

Ücretsiz domain veren hiçbir yer yoktur verse bile netlify. App GitHub. IO gibidir.

.org veya herhangi bir tür örneğin xyz veya beleş domain sağlayan kalıcı ücretsiz bir hosting var mı?
Hayır, bu uzantılar hiçbir ücretsiz hosting ile birlikte ücretsiz verilmiyor. Ancak Freenom ile ücretsiz bir alan adı alıp InfinityFree ile kalıcı olarak ücretsiz barındırabilirsin.

Peki acaba hazır MyBB forum dosyalarını indirmek gibi o tarz bir şeyin web sitesi için alternatifi var mı? FTP sunucuma kendi sitemi kurmak için, en güncel ve en güvenli, indirilebilir web site Template'imi kurmak istiyorum.

Neyse, tercihen Wordpress seçtim. Umarım iyidir.

Son düzenleme:
İnfinty free hosting ve freenom kullanabilirsiniz. İnfinity biraz yavaş her türlü özelliği ücretsiz olarak sunması benim hoşuma gidiyor. Freenomdan .tk ve benzeri ücretsiz domainler alabiliyorsunuz. Ama süreli olması lazım zaten domainde sonsuza dek kayıt diye bir şey olamaz sürekli ücretsiz olması da mümkün olamaz. Sub domain kullanabilirsiniz sorun olmuyorsa sizin için.

Neyse, tercihen Wordpress seçtim. Umarım iyidir.
Wordpress.com dan bahsediyorsunuz sanırım onda da fazla imkan yoktu diye hatırlıyorum normal bir hostinge kurduğunuz wordpressin admin panelinden ne yapabiliyorsanız onları yapabilirsiniz tabii sitede reklam da olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı