Ücretsiz ekran kayıt ve edit programı önerisi

OyunMenyağı

Centipat
Bundan 3-4 ay evvel Camtasia'ı kullanıyordum malum yerlerden temin ediyordum fakat komple o işleri bırakınca artık ücretsiz programları kullanmaya başladım. Camtasia sadelik açısından bayağı işime yarıyordu çok kompleks bir program olmasına gerek yok video kesebileyim yazı ekleyebileyim müzik vs ekleyebileceğim ve 1080P 60FPS kayıt ve render alabileceğim kayıt ve edit programı arıyorum. İkisi ayrı ayrı olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. OBS ayarlarını tam yapamadığım için çok kasıyor. Bu arada oyun kaydetmiyorum sadece masaüstü Google vs. ücretsiz, filigransız olursa sevinirim.

Video kayıt için Nvidia Shadowplay kullanabilirsiniz. Basit ve kaliteli.

Nvidia ekran kartınız varsa Shadowplay, AMD ekran kartınız varsa Relive uygulamaları zaten sürücünüzle beraber yüklü gelir. Hem performans kaybi minimum oiur hem de oldukça sade ayarlar yaparak yüksek kaliteye ulaşırsınız.

Bazen dizüstü bilgisayarlarda bu iki seçenek de mevcut olmuyor. Öyle bir durum olursa PC ayarlarınızı buraya yazın, OBS ayarlarınızı beraber yapalım.

Edit'leme için de KDEnlive + Audacity ikilisi ya da Davinci Resolve öneririm.

Ekran kaydı için OBS öneririm, en iyisi bu bence.

Video düzenleme konusunda ücretsiz olan Kdenlive, Shotcut, Openshot gibi yazılımlar var. Eğer sistemin çok iyiyse Davinci Resolve öneririm, çok profesyonel bir programdır. Ha bir çok üst düzey düzenleme yapmayacaksan telefonlar için VN Editor var. Ona da göz atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…