Ücretsiz ekran kayıt ve edit programı önerisi

Audacity kullanıyorum zaten onda sıkıntı yok gürültü azaltma vs yapıyorum. Tek sıkıntı bende amd adrenalin software yüklü ama ReLive gelmiyor onla çünkü ekran kartını desteklemiyormuş sanırım.
Düzenlemek için Kdenlive. Tamamen ücretsiz.

Olabilir. Edit programı çok mühim değil hiç olmadı videoları stoklarım movavi yükler 7 günlük ücretsizken yaparım. Asıl önemli kayıt programı.
Yok çok üst düzey bir şey gerekmiyor videoları kesmek müzik eklemek yazı eklemek yeterlidir. OBS işlemciye çok yük bindiriyor ayarlarını youtube dan birine bakarak yaptım fakat şöyle bir sıkıntı var 1 dakikalık video çekiyorum 25 saniye olarak kaydetmiş ve fare uçuyo.
AMD ise xsplit gamecaster kullan.
Bakıyorum.

Action çok pahalı değil ve çok kaliteli çekiyor bilgisayarımda. OBS ile istediğim kaliteyi alamıyorum.

O zaman sana tavsiyem mobildeki VN Editor'u kullanman. Bilgisayardan aldığın ekran kayıtlarını telefona at, orada istediğin gibi düzenle.
Edit programı için Kdenlive kullanacağım sanırım video çekmek için de arkadaşın söylediği xsplit gamecaster programına bakıyorum.

Filmira9 derim hem ekran kaydetme hem de edit yapabiliyorunuz aslında ücretli.

Son düzenleyen: Moderatör:

PC özellikleriniz nasıl? OBS ile ilgili tavsiyelerim olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…