Ücretsiz en iyi dosya indirme programları

Ücretsiz demiş. IDM artık ücretsiz mi?
Değil de, konuyu doğru dürüst okumadan yorum yapan tayfa atlamış hemen.

Free Download Manager kullanıyorum, size de öneririm. Yine de en kısa zamanda IDM almayı planlıyorum, çünkü diğer tüm indirme yöneticilerinden daha iyi ve kullanışlı.

IDM kullandım ama lisans sorunu çıkınca EagleGet'e yöneldim. EagleGet'te çok az yakalayabildiği için dosyaları bıraktım. Peki IDM sınırsız lisansı sitesinde 180₺ daha uyguna bir yerde bulabilir miyim?

IDM sınırsız lisansı sitesinde 180₺, peki daha uyguna başka bir yerde bulabilir miyim?
Kendi sitesinden alman çok daha sağlıklı olur. Yine de ucuza almak istiyorsan:

Kendi sitesinden alman çok daha sağlıklı olur. Yine de ucuza almak istiyorsan:

Bir şey soracağım diyelim ki X bilgisayarında aktifleştirdik sonra format atmak zorunda kaldık tekrar aktifleştirebilir miyiz lisansı?

Bir şey soracağım diyelim ki X bilgisayarında aktifleştirdik sonra format atmak zorunda kaldık tekrar aktifleştirebilir miyiz lisansı?
Kurabilirsiniz, sorun olurda IDM yardımcı olur. Yanlış hatırlamıyorsam yeni aldığı bilgisayara kurmak isteyen biri de IDM ile iletişime geçip tekrardan satın almadan kurmuştu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı