hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 .com veya .net gibi popüler olan uzantıları kullanarak bir forum açmak istiyorum. HTML, CSS, JS falan anlamam. Sürprizbozan: Ne işe yaradığını bildiğim ancak nasıl kullanıldığını bilmediğim kodlar "</button>Tıkla</button> </text>Oku<text>". Yani yetersiz. Nereden açabilirim? - Lütfen Bedava Sitem ve Wix önermeyin, ikisini de kullandım. - Lütfen ücretsizi de düzgün çalışan bir şey önerin.
.com veya .net gibi popüler olan uzantıları kullanarak bir forum açmak istiyorum. HTML, CSS, JS falan anlamam. Sürprizbozan: Ne işe yaradığını bildiğim ancak nasıl kullanıldığını bilmediğim kodlar "</button>Tıkla</button> </text>Oku<text>". Yani yetersiz. Nereden açabilirim? - Lütfen Bedava Sitem ve Wix önermeyin, ikisini de kullandım. - Lütfen ücretsizi de düzgün çalışan bir şey önerin.
Çözüm redcenter 30 Mart 2021 Forum olarak VBulletin, XenForo veya MyBB önerebilirim. Yeni nesil bir yazılım arıyorsanız da ücretsiz olarak Flarum önerebilirim.
Forum olarak VBulletin, XenForo veya MyBB önerebilirim. Yeni nesil bir yazılım arıyorsanız da ücretsiz olarak Flarum önerebilirim.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 30 Mart 2021 #2 Wordpress deneyebilirsin. Oldukça kullanışlıdır. Fakat .net vb. uzantılar paralı. Artı 0 Eksi
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 30 Mart 2021 #3 hacsiz seferi dedi: </Button>tıkla</button> </Text>oku<text>". Yani yetersiz.[/SPOILER] Genişletmek için tıkla... Bu kodlar ile sadece bir tıkla butonu ve bir "oku" yazısı elde edersiniz. Artı 0 Eksi
hacsiz seferi dedi: </Button>tıkla</button> </Text>oku<text>". Yani yetersiz.[/SPOILER] Genişletmek için tıkla... Bu kodlar ile sadece bir tıkla butonu ve bir "oku" yazısı elde edersiniz.
_karadayi66 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 30 Mart 2021 #4 hacsiz seferi dedi: .com veya .net gibi popüler olan uzantıları kullanarak bir forum açmak istiyorum. HTML, CSS, js falan anlamam. Sürprizbozan: Ne işe yaradığını bildiğim ancak nasıl kullanıldığını bilmediğim kodlar "</button>tıkla</button> </Text>oku<text>". Yani yetersiz. Nereden açabilirim? - Lütfen bedava sitem ve Wix önermeyin, ikisini de kullandım. - Lütfen ücretsizi de düzgün çalışan bir şey önerin. Genişletmek için tıkla... .com Tarzı uzantıları kullanamazsınız onun için ücret vermelisiniz en iyi platform da WordPress'dir. Artı 0 Eksi
hacsiz seferi dedi: .com veya .net gibi popüler olan uzantıları kullanarak bir forum açmak istiyorum. HTML, CSS, js falan anlamam. Sürprizbozan: Ne işe yaradığını bildiğim ancak nasıl kullanıldığını bilmediğim kodlar "</button>tıkla</button> </Text>oku<text>". Yani yetersiz. Nereden açabilirim? - Lütfen bedava sitem ve Wix önermeyin, ikisini de kullandım. - Lütfen ücretsizi de düzgün çalışan bir şey önerin. Genişletmek için tıkla... .com Tarzı uzantıları kullanamazsınız onun için ücret vermelisiniz en iyi platform da WordPress'dir.
KS KS hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #5 359149 dedi: Wordpress deneyebilirsin. Oldukça kullanışlıdır. Fakat .net vb. uzantılar paralı. Genişletmek için tıkla... Hocam arayüz vb. nasıl? Artı 0 Eksi
359149 dedi: Wordpress deneyebilirsin. Oldukça kullanışlıdır. Fakat .net vb. uzantılar paralı. Genişletmek için tıkla... Hocam arayüz vb. nasıl?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 30 Mart 2021 #6 WordPress'e bakabilirsiniz hocam, 'süprizbozanda' verdiklerinizden de çok bir şey çıkartamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #7 _karadayi66 dedi: .com Tarzı uzantıları kullanamazsınız onun için ücret vermelisiniz en iyi platform da WordPress'dir. Genişletmek için tıkla... Hocam blog diyor ben herkes yazabilsin istiyorum. Artı 0 Eksi
_karadayi66 dedi: .com Tarzı uzantıları kullanamazsınız onun için ücret vermelisiniz en iyi platform da WordPress'dir. Genişletmek için tıkla... Hocam blog diyor ben herkes yazabilsin istiyorum.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 30 Mart 2021 #8 hacsiz seferi dedi: Hocam arayüz vb. nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hiç kullanmadım. Ne desem yalan olur. Bunun gibi bir sürü eğitim var. Udemy'de oldukça güzeller var. WordPress İnternet Sitesi Kurmak: Blog, E-Ticaret, Kurumsal Kod bilmeye gerek yok! WordPress ile istediğiniz türde siteyi nasıl yapacağınızı öğrenin. Takıldığınız yerde bize sorun www.udemy.com Artı 0 Eksi
hacsiz seferi dedi: Hocam arayüz vb. nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hiç kullanmadım. Ne desem yalan olur. Bunun gibi bir sürü eğitim var. Udemy'de oldukça güzeller var. WordPress İnternet Sitesi Kurmak: Blog, E-Ticaret, Kurumsal Kod bilmeye gerek yok! WordPress ile istediğiniz türde siteyi nasıl yapacağınızı öğrenin. Takıldığınız yerde bize sorun www.udemy.com
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #9 WordPress'i önermiyorum en kolay hacklenen web siteleri genelde WordPress. Artı 0 Eksi
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Mart 2021 #10 @Muhabbet Kuşu template bir site bulmuştu. Onu hosting servisine yükleyince site hazırdı. Benzeri bir şey bakılabilir belki. Artı 0 Eksi
@Muhabbet Kuşu template bir site bulmuştu. Onu hosting servisine yükleyince site hazırdı. Benzeri bir şey bakılabilir belki.