Çözüldü Ücretsiz forum nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hacsiz seferi

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2020
Mesajlar
1.259
Çözümler
2
Yer
Kalradya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
.com veya .net gibi popüler olan uzantıları kullanarak bir forum açmak istiyorum. HTML, CSS, JS falan anlamam.
"</button>Tıkla</button>
</text>Oku<text>". Yani yetersiz.

Nereden açabilirim?

- Lütfen Bedava Sitem ve Wix önermeyin, ikisini de kullandım.
- Lütfen ücretsizi de düzgün çalışan bir şey önerin.
 
  • Hahaha
İfadeler: YFK
Çözüm
Forum olarak VBulletin, XenForo veya MyBB önerebilirim. Yeni nesil bir yazılım arıyorsanız da ücretsiz olarak Flarum önerebilirim.
1617093010658.png

Burada ne yapacağım, @redcenter ? (Flarum)
 
Bunu ben değil istatistikler söylüyor hocam bir ayda yüzbinlerce ya da milyonlarca Wordpress sitesi hackleniyor.
Bu istatistiklerin kaynağını merak etmedim değil doğrusu.
Warez tema kullanıp açıklı eklentiler kullanınca normaldir.
Wordpress'in Core hali hacklenecek durumda değil.
 
Bunu ben değil istatistikler söylüyor hocam bir ayda yüzbinlerce ya da milyonlarca wp sitesi hackleniyor.
Her türlü site hacklenebilir ancak genel olarak Wordpress güvensiz havası oluşturmanız yanlış. Makale veya blog okumaya girdiğiniz bir çok site WordPress alt yapılı.
 
Her türlü site hacklenebilir ancak genel olarak WordPress güvensiz havası oluşturmanız yanlış. Makale veya blog okumaya girdiğiniz birçok site WordPress alt yapılı.

Kanka bugün 10 yaşındaki bir çocuk bile wp sitesi hackliyor sizce ne kadar güvenli ve bu arkadaş yazılım bilmiyor bu da daha güvensiz yapıyor eğer iyi bir yazılım CSS HTML js bilgisine sahipsen wp tabii ki kullan ama 0 kod ile yapılıcak iş değil.

@hacsiz seferi sende oku bu yazıyı kankam
 
Kanka bugün 10 yaşındaki bir çocuk bile WP sitesi hackliyor. Sizce ne kadar güvenli? Bu arkadaş yazılım bilmiyor. Bu da daha güvensiz yapıyor. Eğer iyi bir yazılım CSS, HTML, JS bilgisine sahipsen WP tabii ki kullan ama 0 kod ile yapılıcak iş değil.

@hacsiz seferi sen de oku bu yazıyı, kankam.
Tamam kanka, sen kullanmazsın WordPress'i olur biter.
 
Ne yapacağımı anlamadım.
Öncelikle server-side diller, veritabanları, script'lerin çalışma mantığı gibi konulara hakim olmalısınız. Bunu anlatarak size öğretemem burada çünkü kendiniz araştırıp öğrenmeniz gerekiyor. Bu tarz konulara hakim değilseniz hele Flarum'u hiç önermem, çünkü normal hosting'lerde çalıştırmak için yerel sunucuda kurulum yapmanız gerekiyor önce.

Youtube'dan Wordpress kurulumu videoları izleyerek ve daha sonra bir forum eklentisi ile istediğinizi yapmanız daha iyi olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı