hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 .com veya .net gibi popüler olan uzantıları kullanarak bir forum açmak istiyorum. HTML, CSS, JS falan anlamam. Sürprizbozan: Ne işe yaradığını bildiğim ancak nasıl kullanıldığını bilmediğim kodlar "</button>Tıkla</button> </text>Oku<text>". Yani yetersiz. Nereden açabilirim? - Lütfen Bedava Sitem ve Wix önermeyin, ikisini de kullandım. - Lütfen ücretsizi de düzgün çalışan bir şey önerin.
.com veya .net gibi popüler olan uzantıları kullanarak bir forum açmak istiyorum. HTML, CSS, JS falan anlamam. Sürprizbozan: Ne işe yaradığını bildiğim ancak nasıl kullanıldığını bilmediğim kodlar "</button>Tıkla</button> </text>Oku<text>". Yani yetersiz. Nereden açabilirim? - Lütfen Bedava Sitem ve Wix önermeyin, ikisini de kullandım. - Lütfen ücretsizi de düzgün çalışan bir şey önerin.
Çözüm redcenter 30 Mart 2021 Forum olarak VBulletin, XenForo veya MyBB önerebilirim. Yeni nesil bir yazılım arıyorsanız da ücretsiz olarak Flarum önerebilirim.
Forum olarak VBulletin, XenForo veya MyBB önerebilirim. Yeni nesil bir yazılım arıyorsanız da ücretsiz olarak Flarum önerebilirim.
KS KS hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #31 @redcenter @asnc yardımınız için teşekkür ederim. Anlayacağımı anladım. Artı 0 Eksi