Ücretsiz Hostinge Domain Bağlanabilir mi?

144074

Kilopat
Makaleler
1
Elimde GoDaddy'den alınmış 1 yıllık .com uzantılı bir domain var. Bu domaini bağlayabileceğim ücretsiz veya pahalı olmayan ve iyi olan bir Hosting firması var mı? Büyük bir planım yok aylık 100 kişi ancak siteye bakar veya bakmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim infinityfree var. Ama bu tarz hostingler trafik az olduğunda sayfanızı silebiliyorlar. Ucuz hosting olarak Veridyen öneririm aylık vergiler hariç 5 lira dan başlıyor.
Fiyatları daha ucuz ve iyi başka hosting bilmiyorum malesef, eğer siz daha ucuzunu bulursanız bana da haber verin :D
Kullanıyor musunuz acaba Veridyen'i?

Satın aldığın yere göre değişim gösterir. kimi firma kendi reklamlarını yapmaları için subdomain şeklinde hosting hizmetini sağlar kimisi domain bağlayabilirsin der değişim gösterir :)

Çoğu ücretsiz hosting firması buna izin verir. Ancak sizi uyarmalıyım ki ücretsiz hostingler güvenilir değildir. Veri kaybı yaşayabilirsiniz.
Bunun önüne geçmek için ucuz hosting sağlayan güvenilir firmalara göz atmanızı tavsiye ederim. Güzel Hosting, Anındahosting, Veridyen gibi firmalar bunlardan bazıları.

Çoğu ücretsiz hosting firması buna izin verir. Ancak sizi uyarmalıyım ki ücretsiz hostingler güvenilir değildir. Veri kaybı yaşayabilirsiniz.
Bunun önüne geçmek için ucuz hosting sağlayan güvenilir firmalara göz atmanızı tavsiye ederim. Güzel Hosting, Anındahosting, Veridyen gibi firmalar bunlardan bazıları.
Veridyen ile çalışmaya başladım zaten teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı