Ücretsiz İyi Virüs Programları

EmreSploit

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
447
Yer
Seungryong Vadisi
Arkadaşlar ben ESET NOD32 kullanıyorum ama deneme sürümünün bitmesini son 4 gün kaldı o yüzden yeni bir virüs programına ihtiyacım var. Ücretsiz olması gerek, indirme linklerini de söylerseniz iyi olur.

screenshot_20180929_142427.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anti-Virüs programı olmasada olur. Bilinçli bir şekilde internette gezinirsen hiçbir sorun çıkmaz.
Ama illa kullanmak istiyorsan Avast'a göz atabilirsin.
 
N11'den 12 TL'ye orjinal windows 10 pro aldım güzel bir yorum yazdım adam Avast 2018 Premier 5 yıllık hediye etti :cool: VPN'den tut içinde yok yok. Kamera koruması, Wifi koruması, Parola tutucu koruyucu, Ram temizleyici her şey mevcut. Tanımadığı dosyayı merkeze gönderiyor 5 dk sonra güvenli olup olmadığının geri dönüşü geliyor.
Ücretsiz versiyonunu kullanıyordum önceden tavsiye ederim gayet yeterli olduğunu düşünüyorum hızlı ve az Ram tüketiyor ve bulabilirsen N11'den ucuza İnternet Security yeterli olur lisans ayarla al.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı