En İyi Anti Virüs Programları Nelerdir?

Windows Defender Yeterli midir?

• Yeterli.

• Yeterli Değil. Virüs bulamıyor.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bitdefender öneririm. Biraz araştırırsanız 90 günlük lisans bulabilirsiniz. Her süresi dolduğunda yeni bir lisans alıp kullanmak daha mantıklı. Şuan yaklaşık 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum.

Bitdefender uzun süre kullandım, geçen sene dolar tavan yapmadan önceki alışım son oldu, süresi doldu bir daha yenilmedim. Antivirüs kullanmayı da bıraktım. Şu fiyatlarla da çok beğendiğim Bitdefender'ı öneremiyorum.

Microsoft'un satın aldığı İsrail kökenli yazılım firması Defender'e çok yaradı. ConfigureDefender yazılımı ile de 'High' ayarları uygularsan gayet yeterli. Kullanmam dersen de Bitdefender asla önermem. 2020 ile iyice bozdular çoğu virüsü algılayamıyor.

Bitdefender uzun süre kullandım, geçen sene dolar tavan yapmadan önceki alışım son oldu, süresi doldu bir daha yenilmedim. Antivirüs kullanmayı da bıraktım. Şu fiyatlarla da çok beğendiğim Bitdefender'ı öneremiyorum.

İnternetten biraz araştırırsanız 90 günlük yasal lisanslar mevcut. Lisans bitiminde tekrardan bir lisans daha alarak antivirüsü kullanmaya devam edebilirsin. (Lisanslar e-mail adresine işleniyor. Her kayıt olmanda farklı bir e-mail adresi kullanın.) Yaklaşık 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum.

Şiddetle Bitdefender Internet Security öneririm. Sistem performansını yormaması, zararlı yazılımlara karşı tepki hızı ve ürün içerisindeki farklı çözümleri ile çok başarılı bir ürün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı