Ücretsiz logo tasarımı yapabilecek var mı?

Ellerine sağlık kardeşim.Yalnız çok ilginç ben daha önce şöyle bir konu açmıştım hic kimse ilgilenmemisti.

Hocam siz benden profesyonel yapıyorsunuz bence. İnsanların dikkatini daha çok renkli karmaşık şeyler çektiği için konunuza birileri gelmemiş bence.
Hocam siz benden profesyonel yapıyorsunuz bence. İnsanların dikkatini daha çok renkli karmaşık şeyler çektiği için konunuza birileri gelmemiş bence.
Olmuş mu hocam?

Son düzenleme:

Olmuş mu hocam?

Eki Görüntüle 961790
Çok güzel olmuş hocam eline sağlık.

Olmuş mu hocam?

Eki Görüntüle 961790
Hocam sadece birşey soracaktım yazıyı az alta çekme imkanınız varmı boş zamanınızda?

Boş vakti olan bu resimdeki gibi logo yapabilir mi t harfinin arkası beyaz renk içini zaten fotografta belirttim canlı renkler kullanırsanız sevinirim.(t harfini görsellik olarak nasıl hoşunuza giderse öyle yapın)

Dosya Ekleri

• IMG_20210509_203300.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 40
Boş vakti olan bu resimdeki gibi logo yapabilir mi t harfinin arkası beyaz renk içini zaten fotografta belirttim canlı renkler kullanırsanız sevinirim.(t harfini görsellik olarak nasıl hoşunuza giderse öyle yapın)
Böyle bir şey mi hocam?

Dosya Ekleri

• 01A.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 34
  • 01.png
    48,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 02.png
    47,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 02A.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 30

Üstünkörü bir şey yaptım resimlerden çok biraz daha sade olmaya kaçtım, Umarım olmuştur.
Valorant üstünden gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…