Ücretsiz Minecraft sunucusu açmak için site önerisi

GhostFace787

Hectopat
Daha fazla  
Aternos'a son zamanlarda gelen bir yenilik ile sunucu açmak için sıraya giriyoruz ve bu sıranın bize gelmesi için 60, hatta bazen 120 dakika bekleyebiliyoruz. Bu yüzden Aternos'u bırakıp başka ücretsiz sitelere geçme kararı aldım. Bildiğiniz ücretsiz Minecraft sunucusu açma siteleri var mıdır?

Aternos'a son zamanlarda gelen bir yenilik ile sunucu açmak için sıraya giriyoruz ve bu sıranın bize gelmesi için 60, hatta bazen 120 dakika bekleyebiliyoruz. Bu yüzden Aternos'u bırakıp başka ücretsiz sitelere geçme kararı aldım. Bildiğiniz ücretsiz Minecraft sunucusu açma siteleri var mıdır?

Bende günlerdir araştırıyorum bir türlü bulamadım.

Linkte bedava sunucuların listesi var. Özellikleri de yazıyor.

skymc.com önerebilirim hocam ama bilgisayarınız ve internetiniz iyiyse Forge'den sunucuda kurabilirsiniz YouTube'da bir sürü video var. Ya da Hamachi ile de girebilirsiniz.

Linkte bedava sunucuların listesi var. Özellikleri de yazıyor.

Hocam bu sitedeki Minestrator'dan sunucu kurdum güvenilir midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı