Korsan Minecraft'a Mojang ve Microsoft bile izin veriyor. Sunucu açarken Mojang'ın server ayarlarında korsan Minecraft girişini kapatıp açabiliyoruz. Yani izin veriyor. Tam korsan sayılmaz. TLauncher kullanabilirsiniz arkadaşların dediği gibi.
Arkadaşımız Mod, Datapack, Serverlar konusunda ne yapacak? (Mineplex dışında)Windows 10 Edition'u alın hem daha ucuz hem performansı daha iyi ve güncellemeler Windows 10 editiona daha önceden geliyor.
Bildiğim kadarıyla Mojang paranız yoksa korsan kullanabilirsiniz gibi bir şey demişti.
Korsan ve orijinal sürüm arasında ciddi FPS farkları var ve oyun sürekli güncellenen bir oyun. Minecraft 2 diye bir şey yok, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Pişman etmez.
Arkadaşımız Mod ve Datapack konusunda ne yapacak?
Selamlar, küçüklüğümde ailemin telefonundan vs. çeşitli yerlerden Minecraft oynardım. Oyunu biliyorum fakat ücretsiz ve yasal yollarla (galiba Launcher gibi şeyler varmış) bilgisayarıma nasıl yükleyeceğim konusunda kafam çok karıştı. Dediğim gibi, bilgisayara ücretsiz bir şekilde ve yasal yollarla Minecraft yükleyebilirim? Şimdiden teşekkürler![]()
Java kadar fazla değil bu 1.Oyun içerisinden Minecoins ile satın alabilir.
Selamlar, küçüklüğümde ailemin telefonundan vs. çeşitli yerlerden Minecraft oynardım. Oyunu biliyorum fakat ücretsiz ve yasal yollarla (galiba Launcher gibi şeyler varmış) bilgisayarıma nasıl yükleyeceğim konusunda kafam çok karıştı. Dediğim gibi, bilgisayara ücretsiz bir şekilde ve yasal yollarla Minecraft yükleyebilirim? Şimdiden teşekkürler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.