Epic Games Ücretsiz oyun programı 2024'te de devam edecek!

Yılbaşı döneminde bugün ile beraber 5 tane popüler oyun verdiler daha ne olsun. Steam'den bugüne kadar ne gördük koca bir hiç. Üstüne bir de Steam bize ihanet etti.
1704382768349.png

Çoğunu oynamayacak olsam da kütüphanemde çeşitlilik olması hoşuma gidiyor. Aa bu neymiş diye araştırdıktan sonra oynatan oyunlar çıkıyor kendini. Adios mesela farklı ve özgün bir yapımdı, oynadım; beğendim. Normalde para vermeyi geçtim gözümün önüne bile gelmeyecek bir oyun.

Üstüne bir de Steam bize ihanet etti.

Yakın zamanda Epic Games, dolar kuruna geçiş yaparsa onun için de aynı şeyi söyleyecek misiniz? Adamlar yıllarca bedava fiyatına oyun dağıttı, yapacak bir şey yok.

Hocam herkes anlamıyor bunu işte, konuşsak bile anlamazlar.

Kendileri bilir. Bir konu üzerinde çok fazla durmayı sevmiyorum. Anlatır, geçerim. Sadece şunu not düşmek istiyorum: Şimdi Epic Games'i yüceltenlerin, Epic Games dolara geçiş yaptığında eleştirdiğini göreceksiniz. Steam için de aynısı oldu.

Kendileri bilir. Bir konu üzerinde çok fazla durmayı sevmiyorum. Anlatır, geçerim. Sadece şunu not düşmek istiyorum: Şimdi Epic Games'i yüceltenlerin, Epic Games dolara geçiş yaptığında eleştirdiğini göreceksiniz. Steam için de aynısı oldu.

Dediğiniz ihtimal yüksek.

Şunu unutmamak lazım firmalara fan olarak değil cebimize uygun hareket etmemiz lazım ucuz fiyat kim sunuyorsa şu şartlarda oradan almak lazım ve bir yer ucuz diye orayı tamamen kusursuz görmek de yanlış. Doğruları da yanlışları da söylemek önemli.

Haklısın hocam Steam dolara geçmeden önce Epic laf ediyorlardı, ama Steam dolara geçtiği gün "imparator" oldu. 😄

@Osman Nuri23, yanlış hatırlamıyorsam bir bilgi daha vermek istiyorum. Epic Games Türkiye 2019'da Türkiye'ye destek vermeye başlamıştı diye hatırlıyorum ve TL desteği getirdiklerinde ülke ekonomimiz, güncel ekonomiye nazaran kat kat daha iyiydi. O zamanlarda Arjantin Pesosu desteği getirmemişti. Arjantin'in durumu yıllardır belli.

Aradan bayağı bir zaman geçti ve Epic Games beş senedir kâr etmiyor. Bu süre zarfında bayağı bedava oyun dağıttı ve kaynakları da illaki bitecek. Hazıra dağ dayanmaz diye bir laf vardır ve çok yerinde laf olduğunu düşünüyorum ve tahminime göre de Epic Games Türkiye, 2024 yılı içerisinde TL desteğini kesip dolara geçiş yapacak.

@Osman Nuri23, yanlış hatırlamıyorsam bir bilgi daha vermek istiyorum. Epic Games Türkiye 2019'da Türkiye'ye destek vermeye başlamıştı diye hatırlıyorum ve TL desteği getirdiklerinde ülke ekonomimiz, güncel ekonomiye nazaran kat kat daha iyiydi. O zamanlarda Arjantin Pesosu desteği getirmemişti. Arjantin'in durumu yıllardır belli.

Aradan bayağı bir zaman geçti ve Epic Games beş senedir kâr etmiyor. Bu süre zarfında bayağı bedava oyun dağıttı ve kaynakları da illaki bitecek. Hazıra dağ dayanmaz diye bir laf vardır ve çok yerinde laf olduğunu düşünüyorum ve tahminime göre de Epic Games Türkiye, 2024 yılı içerisinde TL desteğini kesip dolara geçiş yapacak.
Arjantin konusu dediğiniz gibi. 2024 yılı içerisinde Türkiye için kesin bir şey yapılacak onu diyebilirim ama ne kadar geç olursa o kadar iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı