Ücretsiz PDF uygulaması önerisi

Tamamen ücretsiz olmasından kastınız nedir?

Eğer sadece PDF formatındaki dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve PDF formatındaki dosyalarınız üzerindeki ögelerle düzenleme yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılım arıyorsanız, Drawboard PDF kullanmanızı öneririm. Tamamen ücretsiz olmasa da, ücretsiz olarak sunduğu özellikleri diğer PDF görüntüleme ve düzenleme yazılımlarına göre daha elverişlidir.

Drawboard PDF dışında, Xodo PDF yazılımını da önerebilirim. Kendi içerisinde sadece PDF formatındaki dosyaları açmakla kalmadan; .docx, .pptx vb. ofis yazılımları dosyalarının formatındaki dosyaları da açmanıza olanak sağlıyor.

Yazılımlar arasında son olarak; tamamen ücretsiz ve açık kaynak projesi olarak geliştirilen, Sumatra PDF ve Okular yazılımlarını da önerebilirim.

Önermiş olduğum yazılımlar dışında, tarayıcı üzerinde de eklenti vasıtasıyla ekleyebileceğiniz PDF eklentileri bulunmaktadır. Bunlara örnek olarak, Kami ve SmallPDF eklentilerini önerebilirim.

Son olarak söylemek gerekirse, Adobe Acrobat Reader yazılımının ücretsiz versiyonunu kullanmanızı önermem. Çünkü depolama boyutu yüksek olmasına rağmen, içerisindeki sunduğu ücretsiz özellikler oldukça vasattır. Bu yüzden Adobe Acrobat Reader dışında, yukarıdaki önermiş olduğum yazılımları deneyebilirsiniz.
 
Tamamen ücretsiz olmasından kastınız nedir?

Eğer sadece PDF formatındaki dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve PDF formatındaki dosyalarınız üzerindeki ögelerle düzenleme yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılım arıyorsanız, drawboard PDF kullanmanızı öneririm. Tamamen ücretsiz olmasa da, ücretsiz olarak sunduğu özellikleri diğer PDF görüntüleme ve düzenleme yazılımlarına göre daha elverişlidir.

Drawboard PDF dışında, xodo PDF yazılımını da önerebilirim. Kendi içerisinde sadece PDF formatındaki dosyaları açmakla kalmadan. Docx. Pptx vb. ofis yazılımları dosyalarının formatındaki dosyaları da açmanıza olanak sağlıyor.

Yazılımlar arasında son olarak; tamamen ücretsiz ve açık kaynak projesi olarak geliştirilen, sumatra PDF ve okular yazılımlarını da önerebilirim.

Önermiş olduğum yazılımlar dışında, tarayıcı üzerinde de eklenti vasıtasıyla ekleyebileceğiniz PDF eklentileri bulunmaktadır. Bunlara örnek olarak, kami ve smallpdf eklentilerini önerebilirim.

Son olarak söylemek gerekirse, Adobe acrobat reader yazılımının ücretsiz versiyonunu kullanmanızı önermem. Çünkü depolama boyutu yüksek olmasına rağmen, içerisindeki sunduğu ücretsiz özellikler oldukça vasattır. Bu yüzden Adobe acrobat reader dışında, yukarıdaki önermiş olduğum yazılımları deneyebilirsiniz.

Çok teşekkürler :)
 
Microsoft Edge tarayıcısı PDF dosyalarını açabiliyor. Basit işlerde gayet yeterli olacaktır. Tek sıkıntısı yazı eklenmemesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı