Ücretsiz şekilde Discord botu 7/24 açık nasıl yapılır?

Menemen54

Picopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Replit üzerinden bir Discord botu yaptım ama botu 7/24 çalışır hale getiremiyorum. Botun dosyalarını alabiliyorum, yani farklı platformlara aktarabilirim. Eskiden 7/24 çalıştırmak için bir yer vardı ama adını unuttum.

Replit üzerinden bir Discord botu yaptım ama botu 7/24 çalışır hale getiremiyorum. Botun dosyalarını alabiliyorum, yani farklı platformlara aktarabilirim. Eskiden 7/24 çalıştırmak için bir yer vardı ama adını unuttum.

Kendi bilgisayariniza kurup 7/24 açık birakarak nasıl yapacağınızı anlatabilirim bilgisayarida pil tasarrufun alırsınız geceleri porta falan da gerek yok direk Python uzerinden kurabilirsiniz.

Kendi bilgisayariniza kurup 7/24 açık birakarak nasıl yapacağınızı anlatabilirim bilgisayarida pil tasarrufun alırsınız geceleri porta falan da gerek yok direk Python uzerinden kurabilirsiniz.
VDS'ye verebilecek 5 kuruşum yok. Kendi laptopumda açsam desem, bu yaz sıcağında kendine hayrı yok; kendi kendini pişirir artık.

Glitch olabilir mi bahsettiğiniz? O da 8 temmuzda sonlandırdı işi
Evet, bahsettiğim Glitch olması lazım. 'Sonlandırıldı' derken ne demek istiyorsun?

VDS'ye verebilecek 5 kuruşum yok. Kendi laptopumda açsam desem, bu yaz sıcağında kendine hayrı yok; kendi kendini pişirir artık.

Evet, bahsettiğim glitch olması lazım. 'sonlandırıldı' derken ne demek istiyorsun?

Hocam eğer botunuz çok ağır degilse fan bile çalışmaz çok az kullaniyor Python kendim Bot yapıp açmıştım arkada hiçbir şey açmadan ekrani kapatıp pil tasarrufunda kullanırsanız.

Hocam eğer botunuz çok ağır degilse fan bile çalışmaz çok az kullaniyor Python kendim Bot yapıp açmıştım arkada hiçbir şey açmadan ekrani kapatıp pil tasarrufunda kullanırsanız.
Bot aslında ağır bir bot değil. Replit’in ücretsiz verdiği alanı kullandığım için istesem de fazla büyük ve ağır bir bot yapamam zaten. Gün içerisinde bilgisayar başında en az 9-10 saat oluyorum. Onun haricindeki saatlerde bota zaten pek ihtiyacım da olmayabilir. Arka planda çalıştırsam pek bir zararı olmaz sanırım. Başka bir yöntem bulamazsam öyle yaparım.

Bot aslında ağır bir bot değil. Replit'in ücretsiz verdiği alanı kullandığım için istesem de fazla büyük ve ağır bir bot yapamam zaten. Gün içerisinde bilgisayar başında en az 9-10 saat oluyorum. Onun haricindeki saatlerde bota zaten pek ihtiyacım da olmayabilir. Arka planda çalıştırsam pek bir zararı olmaz sanırım. Başka bir yöntem bulamazsam öyle yaparım.

Hocam hiç yemiyor zaten 10 satırlik koddu sanırsam Python'u indirip aynı klosorde calistiriyorsunuz o kadar hocam hem napacaksiniz milletin sitesinde cart curt kapanır durdum yere bakım olur kendi bilgisyarina çalıştirin en sağlıklızi gidip abidik gubidik bedava diye gereksiz sitelerden yapmayin.

Son düzenleme:

Evet, bahsettiğim Glitch olması lazım. 'Sonlandırıldı' derken ne demek istiyorsun?
Basbayağı sonlandırmış. "Project hosting ended on July 8, 2025. For more details, head to the blog" böyle de not düşmüşler siteye.

Basbayağı sonlandırmış. "Project hosting ended on July 8, 2025. For more details, head to the blog" böyle de not düşmüşler siteye.
Evet, şimdi gördüm bende.
Screenshot_106.png

Sürekli açık kalacak bir sunucu lazım size. VPS alabilirsiniz. VPS'ler bu tarz işler için kullanılıyor. Sürekli açık kalacak Discord botları, VPN sunucusu, oyun sunucusu, web siteleriniz vb.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı