Ücretsiz Unreal Engine eğitimi önerisi

• Konuyu başlatan 264523
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.430

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Unreal Engine öğrenmek için kaynak olarak ne kullanmalıyım?

Ücretsiz olmasını istiyorum.

Bu kanalı öneririm. Çok fazla ücretsiz kaynak olmasından dolayı YouTube tamamen karman çorman halde, önerdiğim kanal bana çok yardımcı olmuştu.
28 TL civarında bir ücret verebilirseniz Udemy üzerinden Ben Tristem ve Sam Pattuzzi'nin çok güzel kursları var Unreal Engine üzerine.

Bu kanalı öneririm. Çok fazla ücretsiz kaynak olmasından dolayı YouTube tamamen karman çorman halde, önerdiğim kanal bana çok yardımcı olmuştu.
28 TL civarında bir ücret verebilirseniz Udemy üzerinden ben tristem ve sam Pattuzzi'nin çok güzel kursları var Unreal Engine üzerine.

Gördüğünüz gibi yine İngilizce.

Dostlar İngilizcem yok. Bazı şeyleri translate yardımıyla anlıyorum ama konuşulan İngilizceyi anlayamıyorum.

Zaten İngilizceyi anlıyım derken UE 4 öğrenemem o yüzden Türkçe kaynak önerirseniz sevinirim.

Mesela W3school gibi UE 4 için web sitesi var mı?

Dostlar İngilizcem yok. Bazı şeyleri translate yardımıyla anlıyorum ama konuşulan İngilizceyi anlayamıyorum.

Zaten İngilizceyi anlıyım derken UE 4 öğrenemem o yüzden Türkçe kaynak önerirseniz sevinirim.

Mesela W3school gibi UE 4 için web sitesi var mı?
Hocam Türkçe kaynaklar YouTube üzerinde yine çokça var. Unreal Engine'i hangi amaçla öğrenmek istediğiniz bilmiyorum. Fakat Unreal Engine arayüzü ve yapısı gereği en azından temel seviyede İngilizce öğrenmeniz sizin yararınıza olur, o zaman gerçekten 'öğrenme' evresine geçmiş olursunuz. Türkçe kaynaklar ile çalışırsanız yaptığınız pratikte kalır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı