Epic Games Ücretsiz verilen oyunun mevcut olmaması

Canvyni

Decapat
Daha fazla  
Epic Games'in bugünkü ücretsiz oyunu cat Quest oldu az önce almayı denedim ama bu şekilde mevcut değil yazıyor. Sorun nedir? Sadece bende mi böyle?

IMG_20231228_190234.jpg

Burası iletişim, yardım vs için neden zamanı olsun ki? Belki bekleyecek vaktim yok oyunu eklemem lazım.
Mantık kuralım. Oyun yeni ücretsiz verildi, mağazaya girdiğimizde mevcut değil yazısını gördük. Saate bakıyoruz saat tam 19:00. Oyun büyük ihtimal ücretsiz verilmeye hazırlanıyor ve önceden mağazada olmadığı için eklemeye çalışıyolar biraz beklemeliyim. Amaaa hayır Technopata konu açmalıyım hemen mantıklı olan bu çünkü benim 1 gün boyunca zamanım yok :D.

Mantık kuralım. Oyun yeni ücretsiz verildi, mağazaya girdiğimizde mevcut değil yazısını gördük. Saate bakıyoruz saat tam 19:00. oyun büyük ihtimal ücretsiz verilmeye hazırlanıyor ve önceden mağazada olmadığı için eklemeye çalışıyolar biraz beklemeliyim. Amaaa hayır Technopat'a konu açmalıyım hemen mantıklı olan bu çünkü benim 1 gün boyunca zamanım yok :D.

Dediğinizi anlıyorum ama insan her zaman evinde olmayabiliyor. Farklı sebeplerden bu bir saat te olabilir 1 hafta da olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı