Epic Games'i kapat aç yap düzeldi. Bir de sizin bu hevesinizi bir anlayamadım gitti. 10 dakika beklemek bile aklınızdan geçmiyor direk konu açıyorsunuz.
Mantık kuralım. Oyun yeni ücretsiz verildi, mağazaya girdiğimizde mevcut değil yazısını gördük. Saate bakıyoruz saat tam 19:00. Oyun büyük ihtimal ücretsiz verilmeye hazırlanıyor ve önceden mağazada olmadığı için eklemeye çalışıyolar biraz beklemeliyim. Amaaa hayır Technopata konu açmalıyım hemen mantıklı olan bu çünkü benim 1 gün boyunca zamanım yokBurası iletişim, yardım vs için neden zamanı olsun ki? Belki bekleyecek vaktim yok oyunu eklemem lazım.
Mantık kuralım. Oyun yeni ücretsiz verildi, mağazaya girdiğimizde mevcut değil yazısını gördük. Saate bakıyoruz saat tam 19:00. oyun büyük ihtimal ücretsiz verilmeye hazırlanıyor ve önceden mağazada olmadığı için eklemeye çalışıyolar biraz beklemeliyim. Amaaa hayır Technopat'a konu açmalıyım hemen mantıklı olan bu çünkü benim 1 gün boyunca zamanım yok.
Neyse aldık mı aldık tartışmaya gerek yok.Dediğinizi anlıyorum ama insan her zaman evinde olmayabiliyor. Farklı sebeplerden bu bir saat te olabilir 1 hafta da olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.