Efendi Emir Kilopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2019 #11 Streamlabs kullanıp videonun kasmaması için 45 yada 30 fps değerlerine alın ayarlardan durum çözülür
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 14 Temmuz 2019 #12 Efendi Emir dedi: Streamlabs kullanıp videonun kasmaması için 45 yada 30 fps değerlerine alın ayarlardan durum çözülür Genişletmek için tıkla... Oyun kasmıyor diyor. Sistemi yetiyorsa Streamlabs yüklemesine gerek yok.
Efendi Emir dedi: Streamlabs kullanıp videonun kasmaması için 45 yada 30 fps değerlerine alın ayarlardan durum çözülür Genişletmek için tıkla... Oyun kasmıyor diyor. Sistemi yetiyorsa Streamlabs yüklemesine gerek yok.
Efendi Emir Kilopat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2019 #13 Ellie Williams dedi: Oyun kasmıyor diyor. Sistemi yetiyorsa Streamlabs yüklemesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yazdığımı doğru okuduğuna emin misin? Bende zaten kayıt programı ayarlarında fps çıkış aralığından bahsediyorum.
Ellie Williams dedi: Oyun kasmıyor diyor. Sistemi yetiyorsa Streamlabs yüklemesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yazdığımı doğru okuduğuna emin misin? Bende zaten kayıt programı ayarlarında fps çıkış aralığından bahsediyorum.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 14 Temmuz 2019 #14 Efendi Emir dedi: Yazdığımı doğru okuduğuna emin misin? Bende zaten kayıt programı ayarlarında fps çıkış aralığından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin yorumunuzdan önce aynı şeyi söylemiştim, siz "Streamlaps kullanıp..." ibaresi ile başlayınca bunu söylemeye karar verdim. Aynı şeyden bahsediyoruz uzatmaya gerek yok
Efendi Emir dedi: Yazdığımı doğru okuduğuna emin misin? Bende zaten kayıt programı ayarlarında fps çıkış aralığından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin yorumunuzdan önce aynı şeyi söylemiştim, siz "Streamlaps kullanıp..." ibaresi ile başlayınca bunu söylemeye karar verdim. Aynı şeyden bahsediyoruz uzatmaya gerek yok
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 15 Temmuz 2019 #15 Nvidia ekran kartı kullanıyorsanuz "ShadowPlay" ile kayıt alabilirsiniz daha az yoran bir program yok şu anda.
Nvidia ekran kartı kullanıyorsanuz "ShadowPlay" ile kayıt alabilirsiniz daha az yoran bir program yok şu anda.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 24 Temmuz 2019 #16 Ben Mirillis'in Action!'ını kullanıyordum eskiden ama oyun için değildi. Yine de bir deneyebilirsin. Son düzenleme: 24 Temmuz 2019
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #17 Piyasanın hem en detaylı hem de en kaliteli programı OBS'dir. Ayrıca ücretsiz.