Ücretsiz WEB veya Blogger

KhalDrogo

Hectopat
Daha fazla  
Herkesin yazı yazabileceği fakat benim kontrol edip onayladıklarımın yayınlanmasını istediğim web sitesi veya blogger tarzı bir şey istiyorum. Okul bitti, herkes anısını vs. yazacak. Sayfa tarzı bir şey de olabilir. Var mıdır bu tarz hazır siteler veya bloglar. Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Blogger açtım, gayet kullanışlı ve güzel. Fakat iletişim formu eklediğimde gelen mesajları göremiyorum sadece yapılan yorumları görebiliyorum. Acaba kayıtlı olan maile mi gidiyor? İşin kötü tarafı üye olduğum mail adresinin şifresini unuttum.

Blogger açtım, gayet kullanışlı ve güzel. Fakat iletişim formu eklediğimde gelen mesajları göremiyorum sadece yapılan yorumları görebiliyorum. Acaba kayıtlı olan maile mi gidiyor? İşin kötü tarafı üye olduğum mail adresinin şifresini unuttum.
Blogger kullanmıyorum, bilgim yok. Bu arada bana bir şey söyleyeceğiniz zaman benden alıntı yapar veya beni etiketlerseniz sevinirim. :) ( Etiketlemek İçin @Kimse yazman yeterli. Zaten Sait P yazsan ben çıkarım.)

Wordpress kullanabilirsin. Wordpress ayarlarında kayıt özelliğini aktif edip daha sonra kayıt olan kullanıcıların yazar olmasını sağlayabilirsin. Böylelikle herkes kayıt olup içerik gönderebilir. Wordpress bol-bol tema, plugin içermektedir. Mesela, Technopat'ın Ana Sayfası Wordpress kullanıyor. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Blogger kapattım Wordpress kullanmaya başladım ve beğendim. Daha gerçekçi ve seçenek çok, kullandıkça daha çok öğrenmeye devam ediyorum. Çoğu seçenekler ücretli fakat ücretsiz olanlar da fena sayılmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı