Ücretsiz Windows 10 hala var mı?

Makaleler
1
Yer
/
Eskiden Dreamspark vardı, sonradan imagine oldu sanırım. Şimdi de azure devtools var. Okulun verdiği mail adresiyle üye olmuştum. En geç 1 sene evveline kadar Windows 10 Key'leri vardı sistemde ancak artık hiçbiri kalmamış. Bunun gibi ücretsiz Key alabileceğim bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden dreamspark vardı, sonradan imagine oldu sanırım. Şimdi de azure devtools var. Okulun verdiği mail adresiyle üye olmuştum. En geç 1 sene evveline kadar Windows 10 Key'leri vardı sistemde ancak artık hiçbiri kalmamış. Bunun gibi ücretsiz Key alabileceğim bir yer var mı?

Var hem de hiçbir bilgin silinmiyor.

linkhttps://www.sanalkasif.com/mobil-programlama-icin-hangi-dili-secmelisiniz/

Oradaki 'hemen güncelleştirin' yazısına tıkla.

Var bak buradan.

link:Windows 10'u İndirin

O site zaten Microsoft'un güvenilir. O siteye girince hemen güncelleştirin yazıyor oraya tıkla ve uygulamayı çalıştır.
Bundan bahsetmiyorum. Ücretsiz key dağıtıyordu.
Yok kardeşim. 1 yıl ücretsiz dağıttılar; şimdi ise ücretli. İnternetten 5-10 TL'ye key alabilirsin. %100 güvenceli, ömür boyu garanti.
Kullandım internet aldığım bir keyi. Güncelleştirme yaparken “Bazı güncelleştirmeler kurumunuz tarafından kısıtlandı” diye bir uyarı verdi Windows Update’de. Şüphelendirdi beni.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı