B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 11 Nisan 2020 #11 CJacop dedi: 10-15 liralık keyleri nereden buluyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor, lisansbudur.com gibi sitelerde mevcut. Ürünü almadan önce satıcı firma için yapılan yorumlara dikkat edin.
CJacop dedi: 10-15 liralık keyleri nereden buluyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor, lisansbudur.com gibi sitelerde mevcut. Ürünü almadan önce satıcı firma için yapılan yorumlara dikkat edin.
E evdeneve21 Hectopat Katılım 7 Mart 2018 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #12 Ben hep kmspico ile orjinal yapıyorum zararı ne ki, bu kadar fazla w10 orjinalliği hakkında forumda konu dönmekte meraklandım şimdi.
Ben hep kmspico ile orjinal yapıyorum zararı ne ki, bu kadar fazla w10 orjinalliği hakkında forumda konu dönmekte meraklandım şimdi.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Nisan 2020 #13 evdeneve21 dedi: Ben hep kmspico ile orjinal yapıyorum zararı ne ki, bu kadar fazla w10 orjinalliği hakkında forumda konu dönmekte meraklandım şimdi. Genişletmek için tıkla... Bence en büyük zararı PC´ye malware bulaştırma riski.
evdeneve21 dedi: Ben hep kmspico ile orjinal yapıyorum zararı ne ki, bu kadar fazla w10 orjinalliği hakkında forumda konu dönmekte meraklandım şimdi. Genişletmek için tıkla... Bence en büyük zararı PC´ye malware bulaştırma riski.
iamErsanKuneri Hectopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 271 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #14 evdeneve21 dedi: Ben hep kmspico ile orjinal yapıyorum zararı ne ki, bu kadar fazla w10 orjinalliği hakkında forumda konu dönmekte meraklandım şimdi. Genişletmek için tıkla... Her zaman üçüncü parti yazılımlar güvenlik sorunu teşkil eder.
evdeneve21 dedi: Ben hep kmspico ile orjinal yapıyorum zararı ne ki, bu kadar fazla w10 orjinalliği hakkında forumda konu dönmekte meraklandım şimdi. Genişletmek için tıkla... Her zaman üçüncü parti yazılımlar güvenlik sorunu teşkil eder.
emrecakmak00 Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 22 11 Nisan 2020 #15 abi windows 10 pro biliyorum sadece
CraxYms Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #16 Ürün anahtarım yok de sonra Windows yüklenecek sonra sağ aşağıda Windows'u etkinleştir yazısı çıkacak onu kaldırmak için bu videodakileri uygula Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ürün anahtarım yok de sonra Windows yüklenecek sonra sağ aşağıda Windows'u etkinleştir yazısı çıkacak onu kaldırmak için bu videodakileri uygula Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
amx22 Megapat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 849 Çözümler 1 7 Nisan 2022 #17 Windows 10 LTSC sürümünü kurun boşta 1.5RAM kullanıyor Windows 10 Pro 4 GB RAM kullanıyor boşta.